Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To se čekalo!

Dinamova velika nada igrat će za Hrvatsku: Sve je dogovoreno, Sučić oblači kockasti dres!

Petar Sučić zaigrat će za Hrvatsku.

Marko Pjaca i Petar Sučić (Foto: Damir Krajac/Cropix)

Mladi Petar Sučić na mala vrata je došao u Dinamo, a već tijekom ljeta Igor Bišćan je hvalio motoričnog veznjaka i najavljivao njegovu veliku karijeru. Da se radi o zaista sjajnom igraču, potvrdio je svojim igrama u srcu veznog reda Dinama.

Više nema dvojbi, Sučić je ispred Ademija i Bulata, iako ima tek 20 godina. Rođen je u Livnu, ponikao u Iskri iz Bugojna, ali pravi iskorak napravio je u Zrinjskom iz Mostara gdje se je tinejdžer bilježio značajnu minutažu.

Upornim trudom i radom došao je red na njega u veznoj liniji Dinama, a kada je dobio priliku, opravdao ju je svojim predstavama na terenu. Tercet Sučić-Baturina-Perković tako je osovina Modrih, iako su sva trojica 2003. godište.

Bruno Petković protiv PAOK-a Petković je igrač tjedna Konferencijske lige! UEFA-i nisu promaknula dva pogotka našeg Vatrenog divider

Sučić je igrao za Bosnu i Hercegovinu, odnosno za za U21 reprezentaciju upisao je osam nastupa, ali uvijek je srce kucalo za Hrvatsku i nadao se pozivu HNS-a. Taj dan je došao, u dogovoru s Kustićem i Pletikosom, Sučić se obvezao kockastom dresu ubuduće, prenosi 24sata.

Dodajmo da je Petar Sučić bratić Luke Sučića, a nadamo se da će bratići u bliskoj budućnosti biti okosnica našeg veznog reda.

Prolazi li Dinamo PAOK u Solunu?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider