Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Auč! Hrvati prvi, a mi..."

Slovenci očajni nakon velikog kiksa, Kek bijesan: "Dobili smo šamarčinu"

Nogometna euforija u Sloveniji brzo je splasnula.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sloveniju je zahvatila nogometna euforija nakon što su prvi put u povijesti pobijedili Hrvatsku na startu kvalifikacija, ali ta je euforija brzo splasnula: naše susjede prizemljila je prvo Rusija, a onda i, puno bolnije, Cipar.

Slovenija je time uprskala sve dobro što je napravila u prvoj utakmici. Sada su predzadnji peti na ljestvici, dok je Hrvatska prva. Tamošnji mediji nisu propustili istaknuti tu činjenicu.

"Hrvati prvi na ljestvici, Slovenci predzadnji", naslov je na Žurnalu. "Veliko razočaranje i šok", naslov je izvještaja utakmice.

gol expired Vatrene rezerve i mladi moraju se zamisliti: Dalić podigao tenzije s razlogom, ali treba još jače zagrmjeti divider

"Slovenija je pokvarila dojam i podsjetila na stare neočekivanim porazom od Cipra", poprilično je defetistički naslov na portalu Nogomania. Igru Slovenije opisali su kao lošu i razočaravajuću.

"Auč! Slovenija doživjela težak udarac na Cipru, dogodilo se čega smo se najviše bojali", piše 24.si.

Očekivano, Matjaž Keke bio je bijesan, još i više namrgođen nego inače.

gol expired Rezultat druge utakmice u hrvatskoj skupini veseli Vatrene: Slovaci iznenadili favorita divider

"Dobili smo pljusku, pravu šamarčinu. Ne možemo biti zadovoljni, razočaranje je veliko jer smo napravili puno dobrih stvari i sada sve uprskali. Takav je nogomet. Nismo zaslužili više od poraza", rekao je.

"Kada podigneš ljestvicu i uspiješ zbog svog pristupa i kvalitete, pa onda padneš kao mi sada, i to isto može biti pitanje karaktera. Srušili smo sve što smo naporno gradili. Moj izbor igrača vjerojatno je upitan nakon dvije tako teške utakmice protiv Hrvatske i Rusije, ali uvodili smo i nova lica, mijenjali sistem, a samo smo dublje tonuli. Kad smo počeli pametovati i raspravljati sa sucem, unijeli smo dodatnu nervozu. Tada smo se raspali", zaključio je.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider