Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
"ja sam takav"

Slaven Bilić postao prvi trener koji je isključen: "Zašto ne mogu izraziti svoje mišljenje?"

Slaven Bilić postao je prvi trener u Engleskoj ove sezone koji ja zaradio isključenje za vrijeme utakmice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slaven Bilić isključen je u samoj završnici dvoboja između Derby Countyja i njegovog West Bromwich Albiona. Završilo je 1:1 što znači da je bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić i dalje bez poraza u prvenstvenim utakmicama s West Bromwich Albionom, makar je u pet susreta ostvario tek dvije pobjede.

Bilić je zaradio dva žuta kartona, po jedan u prvom i drugom poluvremenu. Prvi je dobio jer se žalio kod suca zbog jedanaesterca koji je dosudio zbog igranja ruke Filipa Krovinovića, a onda je drugi žuti odnosno isključenje zaradio jer je sudac umjesto kornera dosudio gol-aut za domaći Derby.

gol expired Bilić dugo visio, ali se uspio izvući: WBA i dalje bez poraza divider

"Takav sam. Moram se malo primiriti. Uvijek ću reći svoje mišljenje, jer puno ljudi ima i govori svoje mišljenje o ovome što ja radim. Nikada nisam bezobrazan prema ljudima i zato mi nije jasno zbog čega sam isključen ako sam samo rekao svoje mišljenje. Nisam rekao nešto što se tiče modnog vikenda u Londonu, već nešto što utječe na nas, na klub, na igrače, navijače i moj posao. Zar nije u opisu mog posla da se zauzmem za momčad i izrazim svoje mišljenje?", pitao se Bilić nakon susreta.

Bilić je tako postao prvi trener u Engleskoj koji je zaradio isključenje ove sezone.

PSG dolazi u London po zamjenu za Neymara i plaća 110 milijuna eura? Wilfried Zaha (Foto: AFP) Neymar (Foto: AFP) Luka Modrić i Neymar (Foto: AFP) +2 Paulo Dybala (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider