Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
gdje će brazilac?

PSG dolazi u London po zamjenu za Neymara i plaća 110 milijuna eura?

Prema pisanju britanskih i španjolskih medija PSG će idućeg tjedna, posljednjeg u prijelaznom roku, krenuti po zamjenu za Neymara.

Galerija Wilfried Zaha (Foto: AFP) Neymar (Foto: AFP) Luka Modrić i Neymar (Foto: AFP) +2 Paulo Dybala (Foto: AFP)

Prema pisanju vodećih španjolskih medija, koji prenose britanske, francuski velikan PSG u ponedjeljak će poslati svoje ljude u London kako bi realizirali transfer Wilfrieda Zahe iz Crystal Palacea, koji bi bio zamjena za Brazilca Neymara, koji je svakog dana sve bliže odlasku.

Barcelona, Real Madrid i Juventus i dalje se bore za usluge brazilskog majstora, koji traži bilo koji način za napuštanje francuske metropole. No, šefovi PSG-a ne žele ga pustiti za manje od onog što su platili za njega, a to je 222 milijuna eura. Nijedan od spomenutih klubova nema taj novac, ali ima igrače koje nude u zamjenu, poput Dybale, Dembelea ili recimo Modrića.

Neymar (Foto: AFP) Juventus se uključio u utrku za Neymara, Cristiano Ronaldo bi mogao poludjeti divider

PSG će Crystal Palaceu ponuditi oko 110 milijuna eura za Zahu, što će londonski klub vjerojatno prihvatiti. No ne treba smetnuti s uma i da je Juventus itekako u igri s ponudom od 100-tinjak milijuna eura i Paulom Dybalom kao igračem koji dolazi uz taj novac.

Trener PSG-a Thomas Tuchel već je naglasio da želi da se situacija oko Neymara što prije riješi kako bi on mogao znati s kojim igračima računa u ovoj sezoni koja je započela i u kojoj je PSG već upisao poraz u domaćem prvenstvu.

Do kraja prijelaznog roka ostalo je 8 dana...

Dybala i Neymar u duelu za loptu (Foto: AFP) Rješenje za transfer Neymara: Velika razmjena velikana, Dybala, Suarez i Rakitić u kombinaciji divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider