Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opasno se kuha

Rješenje za transfer Neymara: Velika razmjena velikana, Dybala, Suarez i Rakitić u kombinaciji

Torinski sportski dnevnik tvrdi kako je moguće da se zavrti trostruka transfer-priča u završnici prijelaznog roka…

Galerija Dybala i Neymar u duelu za loptu (Foto: AFP) Luis Suarez, Neymar, Ivan Rakitić i Lionel Messi (Foto: AFP) Luis Suarez (Foto: AFP) +2 Ivan Rakitić (Foto: AFP)

Kako se približava finiš prijelaznog roka tako se sve opasnije kuha u transfernom-loncu. Sapunica Neymar i dalje je udarna tema. O raspletu te trakavice ovisit će i neke druge priče.

Barcelona je i dalje najbliža brazilskom superstaru. Međutim, ni Real ne odustaje, a čak se spekulira da nešto pokušava i Juventus. Najrealnija je ipak prva opcija.

Neymar (Foto: AFP) Juventus se uključio u utrku za Neymara, Cristiano Ronaldo bi mogao poludjeti divider

Čini se da je puno toga vezano uz prevrtljivu zvijezdu PSG-a. Torinski Tuttosport piše da bi se u trokutu PSG – Barcelona – Juventus mogla zavrtjeti zanimljiva kombinacija.

Prema informacijama Tuttosporta, Paulo Dybala bi mogao prijeći u PSG, Neymar u Barcelonu, a Luis Suarez u Juventus.

Ronaldo odveo sina da vidi gdje je odrastao: ''Tata, zar si stvarno tu živio?'' Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo na godišnjem odmoru (Screenshot Instagram) +1 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: AFP)

Navodno su se ovog tjedna sastali predstavnici Barcelone i Juventusa. Stara dama raspitivala se o Suarezu, odnosno što će biti s Urugvajcem ako se Neymar vrati na Camp Nou.

Juventus bi ga rado vidio u svojim redovima. Talijani su navodno ponudili i jednu trampu Kataloncima – Emre Cana za Ivana Rakitića.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider