Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
junior se šokirao

Ronaldo odveo sina da vidi gdje je odrastao: ''Tata, zar si stvarno tu živio?''

Mladi Cristianinho neugodno se iznenadio kada je vidio gdje je nekad živio njegov otac.

Galerija Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo na godišnjem odmoru (Screenshot Instagram) +1 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: AFP)

Cristiano Ronaldo je jedan od najbogatijih sportaša svijeta. Danas živi u izobilju i njegova djeca neće morati brinuti za egzistenciju. No on je imao nešto drugačiji put. Rodio se i do 12 godine živio na Madeiri, portugalskom otoku na Atlantskom oceanu.

S 12 je godina napustio obiteljski dom jer su ga otkrili skauti Sportinga iz Lisabona. U portugalski glavni grad stigao je sam poput mnogih njegovih vršnjaka koji su se nadali da će od stotina njih slavni klub prepoznati baš njega.

Tamo je upoznao svog najboljeg prijatelja, Miguela Paixaoa s kojim je nerazdvojan još i danas. Njih dvojica odvela su Ronaldovog sina, Cristianinha u trošni stan u kojem su dijelili sobu.

''Bio sam uzbuđen da vidi gdje sam proveo dio djetinjstva. Na Madeiri je već bio, a sada sam ga odveo u Lisabon. Tamo još žive ljudi koji su i tada tamo bili. Bit ću iskren, nisam očekivao tamo vidjeti iste ljude i to me malo potreslo.'', rekao je Ronaldo u intervjuu za TVI.

Paulo Costa (Foto: AFP) Izašla cijela lista podataka koji su jučer šokirali UFC svijet: Stipe je i ovdje apsolutni broj 1 divider

Njegov je sin bio još u većem šoku.

''Ušli smo u sobu gdje smo živjeli Paixao i ja. Moj je sin bio zaprepašten: 'Tata, zar si ovdje živio?' Nije mogao vjerovati. Nije sve u životu lako. Kuće, automobili, odjeća… Možda neka djeca misle da je sve to palo s neba. Pokušat ću to usaditi sinu, kao što to pričam djeci kad posjećujem školu. Nije sve u talentu, samo rad i predanost vam mogu donijeti sve što zaželite'', poručio je Ronaldo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider