Juventus se uključio u igru za brazilsku nogometnu zvijezdu Neymara i navodno ima ponudu koja itekako zanima sportskog direktora PSG-a - Leonarda. Juventus je spreman PSG-u ponuditi Paula Dybalu i 100-tinjak milijuna eura.

Sportski direktor Juventusa Fabio Paratici navodno je konstantnom kontaktu s Leonardom, te dogovaraju kombinaciju koja bi zadovoljila obje strane. Juve Neymaru garantira identičnu plaću kao što ima u PSG-u (37 milijuna eura), što bi moglo naljutiti trenutno najveću zvijezdu Stare Dame - Cristiana Ronalda. Portugalac je trenutno najbolje plaćeni nogometaš Juventusa s 31 milijun eura godišnje plaće.

No, da bi Juventus uspio u svojoj namjeri prvo mora prodati trojicu nogometaša, među kojima i našeg Marija Mandžukića. Juve će se pokušati riješiti Mandžukića (15 milijuna eura), Ruganija (35 milijuna eura) i Matuidija (35 milijuna eura), te će na tih 85 milijuna dodati još 100 i Dybalu, te u potpunosti isplatiti PSG.

Recimo i da su katalonski mediji i Sky Sport također izašli s pričom da je Barcelona također pronašla način da dovede Neymara, koji bi se vratio na jednogodišnju posudbu, ali s obaveznom kupnjom na kraju sezone. Barcelona bi tako imala godinu dana da sakupi oko 180 milijuna eura koliko PSG cijeni svog napadača.

Real Madrid je, kako pišu Španjolci, ispao iz svih kombinacija...