Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve zbog jednog čovjeka

Nevjerojatan obrat: Francuzi tvrde da je sapunica oko Neymara osmišljena, ali Barca ima problem

Philippe Coutinho na pragu je prelaska u Bayern München, ali trenutno je Neymarova situacija ta koja najviše zaokuplja Barcelonu.

Neymar (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Barcelonini predstavnici prošli su tjedan bili u Parizu kako bi razgovarali o dogovoru za Brazilca Neymara, ali sve to možda i nije tako kako se čini. Prema Le Parisienu, interes za Neymara možda i nije tako ozbiljan i jednostavno bi mogao biti način da se zadrži Messija sretnim.

Argentinac je s Neymarom postao dobar prijatelj tijekom njihovog zajedničkog boravka u Barceloni i volio bi vidjeti svog bivšeg suigrača na Camp Nou. Le Parisien tvrdi da bi pregovori Barcelone za Neymara mogli biti osmišljeni da usreće Messija, uz susgestiju da se oni istinski ne trude kako bi potpisali Brazilca.

Slavlje Rennesa (Foto: AFP) Iznenađenje u Francuskoj: Veliki preokret i šok za aktualnog prvaka PSG divider

Neymar se želi vratiti na Camp Nou, u to nema sumnje, a njegovi predstavnici inzistiraju na tome da ne ostane u PSG-u nakon ovog ljeta. No, za Barcelonu je to složen posao u pogledu financija. Katalonski div mogao bi u početku uzeti Neymara na posudbu ili ima opciju razmjene igrača, ali vidjeli smo kako je PSG nije zainteresiran za taj scenarij.

Poraz na otvaranju sezone od Athletic Bilbaa naglasio je Barcelonine probleme u napadu i sada možda neće biti Messi samo onaj koji traži Neymarov povratak.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider