Barcelonini predstavnici prošli su tjedan bili u Parizu kako bi razgovarali o dogovoru za Brazilca Neymara, ali sve to možda i nije tako kako se čini. Prema Le Parisienu, interes za Neymara možda i nije tako ozbiljan i jednostavno bi mogao biti način da se zadrži Messija sretnim.

Argentinac je s Neymarom postao dobar prijatelj tijekom njihovog zajedničkog boravka u Barceloni i volio bi vidjeti svog bivšeg suigrača na Camp Nou. Le Parisien tvrdi da bi pregovori Barcelone za Neymara mogli biti osmišljeni da usreće Messija, uz susgestiju da se oni istinski ne trude kako bi potpisali Brazilca.

Neymar se želi vratiti na Camp Nou, u to nema sumnje, a njegovi predstavnici inzistiraju na tome da ne ostane u PSG-u nakon ovog ljeta. No, za Barcelonu je to složen posao u pogledu financija. Katalonski div mogao bi u početku uzeti Neymara na posudbu ili ima opciju razmjene igrača, ali vidjeli smo kako je PSG nije zainteresiran za taj scenarij.

Poraz na otvaranju sezone od Athletic Bilbaa naglasio je Barcelonine probleme u napadu i sada možda neće biti Messi samo onaj koji traži Neymarov povratak.