Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
samo je pitanje vremena

Kovaču ipak stiže spektakularno pojačanje? Bayern ponovno kreće po veliku želju

Bavarci će ipak krenuti po novo veliko pojačanje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Leroy Sane trebao je postati spektakularno Bayernovo pojačanje minulog ljeta, ali taj je transfer ipak propao zbog nepredviđene okolnosti – teške ozljede koja će krilnog igrača Manchester Cityja izvan terena držati sve do veljače.

Međutim, Bayern nije odustao i preko posrednika održava kontakt sa Saneom, javlja njemački Sky Sport. Navodno je pitanje samo hoće li krenuti u akciju već na zimu ili nakon završetka sezone u ljetnom prijelaznom roku.

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo izabrao svoj najljepši gol karijere: ''Godinama sam ga pokušavao postići'' divider

Prema pisanju Sky Sporta, City se već pomirio da će izgubiti Sanea, pa su već locirali zamjenu. Izbor je pao na Mikela Oyarzabala, 22-godišnjeg krilnog igrača Real Sociedada i odnedavno španjolskog reprezentativca.

Oyarzabal je na glasu kao veliki talent i buduća zvijezda, a procjenjuje se da će koštati oko 75 milijuna eura. Novac Cityju nikad nije bio problem, a pogotovo neće biti ako prodaju Sanea Bayernu. Transfermarkt Sanea procjenjuje na 100 milijuna eura, a ne treba čuditi ako Građani zatraže i nešto više od tog iznosa.

Ibrahimović je u Španjolskoj igrao za Barcelonu (Foto: AFP) Ibrahimović objavio video i nagovijestio povratak u – Španjolsku! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider