Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bomba iz Amerike

Ibrahimović objavio video i nagovijestio povratak u – Španjolsku!

Jedan od najboljih svjetskih nogometaša proteklog desetljeća vraća se u Europu.

Galerija Ibrahimović je u Španjolskoj igrao za Barcelonu (Foto: AFP) Zlatan Ibrahimović i LIonel Messi (Foto: AFP) Zlatan Ibrahimović zabija u El Traficu (Foto: AFP) +2 Zlatan Ibrahimović pozira pokraj svoje statue u Malmoeu (Foto: AFP)

Na Twitteru na kanalu Sky Sportsa objavljen je video u kojem Zlatan Ibrahimović najavljuje svoj povratak u – Španjolsku.

Karizmatični Šveđanin prozborio je tek dvije rečenice: "Hola, Espana! Pogodite što? Vraćam se."

Tih nekoliko riječi bilo je dovoljno da pokrene pravu lavinu na društvenim mrežama, naravno, sve s pitanjem gdje će Ibra nastaviti karijeru.

"Imam 38 godina i entuzijazam dječaka"

Kao što je od ranije poznato, on ima ugovor s Los Angeles Galaxyjem do kraja prosinca ove godine i ne misli potpisati novi, već se želi vratiti u Europu, gdje još, kako sam tvrdi, može puno toga dati.

"Imam 38 godina i entuzijazam dječaka. Još uvijek imam istu želju za pobjedom. O budućnosti još ne razmišljam, mirno ću procijeniti sa svojom obitelji. Da bih nastavio, moram pronaći nešto posebno što može održati vatru u meni živom. Ovdje ili negdje drugdje. Sto posto sam siguran da još uvijek mogu raditi razliku, i u Italiji i u drugim zemljama'', odgovorio je Ibrahimović nakon što je upitan o povratku u Serie A i u svom stilu dodao:

"Bio bih bolji od mnogih igrača tamo."

Čini se kako od Italije neće biti ništa, već da će prevladati opcija povratka na Pireneje, gdje je Ibra proveo jednu sezonu (2009./2010.) igrajući za Barcelonu.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider