Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Od njih 700

Cristiano Ronaldo izabrao svoj najljepši gol karijere: ''Godinama sam ga pokušavao postići''

Zvijezda portugalske reprezentacije i Juventusa Cristiano Ronaldo odabrao je svoj najljepši pogodak od njih sveukupno 700 koliko je zabio u karijeri.

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Cristiano Ronaldo tvrdi da su mu škarice za Real Madrid protiv Juventusa najdraži od svih postignutih pogodaka u karijeri.

Iako je postigao zapanjujućih 700 golova, Ronaldo je imao puno fantastičnih golova za odabir. Za vrijeme boravka u Manchesteru postigao je nekoliko lijepih pogodaka, uključujući iznimne slobodne udarce protiv Pourtsmoutha i Arsenala.

S obzirom na to da njegova karijera u Juventusu traje tek nešto više od godinu dana, vrijeme provedeno u Madridu ponudilo je nekoliko fenomenalnih golova. Ronaldo je postigao 311 golova za Real u 292 utakmice za klub.

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo priznao zbog čega je postao bolji igrač i zašto je Messi to što jest divider

''Sedam stotina golova, to je impresivan podvig zbog kojeg sam ponosan, što je malo igrača postiglo. Ako me pitate da odaberem favorita, rekao bih da je to gol protiv Juventusa jer je to pogodak koji sam godinama pokušavao postići'', izjavio je Ronaldo za Evening Standard.

Taj pogodak Ronalda bio je drugi te večeri u pobjedi Reala 3:0 u gostima protiv Juventusa u četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka, koja je na kraju završila ukupnom pobjedom madridskog kluba od 4:3.

Nakon utakmice, u travnju 2018. godine Ronaldo je prokomentirao spomenuti pogodak rekavši da je to ''vjerojatno najbolji gol moje karijere''.

Zinedine Zidane i Gareth Bale (Foto: AFP) Puklo u Realu: Zidaneov potez razbjesnio veliku zvijezdu koja je odlučila otići divider
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Čak 21.538 gledatelja ove nedjelje na Poljudu 👏

📸Duje Klarić/CROPIX
Kraj utakmice na Poljudu, uvjerljiva pobjeda Splićana za skok na prvo mjesto!

Opširnije ----> https://bit.ly/4dvNgKk
Marko Livaja zaokružio je poker Hajdukovih golova u mreži Šibenika ⚽️⚽️⚽️⚽️
Toni Kukoč je ove nedjelje prvo gledao kako Split ruši Crvenu zvezdu na Gripama, a zatim je sjeo u automobil i došao pogledati Hajdukov trijumf protiv Šibenika. 

📸Nikola Brboleža, Duje Klarić/CROPIX