Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vođen jednom željom

Cristiano Ronaldo priznao zbog čega je postao bolji igrač i zašto je Messi to što jest

Cristiano Ronaldo vjeruje da ga je igranje u istoj ligi s Lionelom Messijem natjeralo da postane bolji igrač, nešto što je istina i za Argentinca.

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi bili su rivali od 2009. do 2018. godine igrajući mnogo puta El Clasico jedan protiv drugoga.

''Mnogo ljudi je reklo da smo hranili jedan drugoga, da nam je zajednički boravak u Španjolskoj pomogao'', rekao je Portugalac za France Football.

''To je sigurno istina, osjećao sam njegovu prisutnost više u Madridu nego u Manchesteru. Bilo je to zdravo rivalstvo. Bili smo simboli naših klubova'', dodao je Cristiano Ronaldo.

Nije tajna da je Portugalac vođen željom da otiđe kao najveći igrač svih vremena, ali kaže da će prestati razmišljati o tome jednom kad se umirovi.

Cristiano Ronaldo u igri sa sinom (Screenshot: Twitter) Ronaldo objavio video iz privatnog aviona: Pobijedio sina pa se veselio kao malo dijete divider

''Danas čujem sve što kažu o meni, ali kad sve završi, na kraju karijere, neću imati ništa protiv jer ću prekinuti vezu sa svime'', kazao je igrač Juventusa.

Nastavljajući na temu motivacije, Ronaldo je priznao da se više uključio u Ligi prvaka i dok je igrao za Portugal.

''Da je na meni, igrao bih samo važne utakmice. One za reprezentaciju te u Ligi prvaka. To su vrste utakmica koje me motiviraju, ali morate biti profesionalni i truditi se svaki dan'', zaključio je Ronaldo.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider