Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjećate se njega?

Rekao da će sje*ati Hrvatsku, a sada prihvaća poziv nogometnog liliputanca?

John Herdman navodno odlazi s klupe kanadske nogometne reprezentacije.

John Herdman (Foto: Afp)

Na spomen imena kanadskog izbornika Johna Herdmana, hrvatskim će navijačima prva asocijacija biti njegova skandalozna izjava u najavi meča da će sje*ati Hrvatsku.

To je samo zapalilo Vatrene, koji su nakon siromašnog remija protiv Maroka ubacili u brzinu više i razbili Kanađane s četiri pogotka u mreži Milana Borjana.

No kanadski izbornik nije stao na tome. Nakon utakmice povukao je još jedan nesportski potez, odbio je čestitati izborniku Zlatku Daliću na pobjedi pa se pokušao opravdati pred novinarima.

Petar Musa VIDEO Zbog bolesti otkazao Daliću, ali vraća se na veliku scenu: Zabio novi gol u Portugalu divider

Kako god bilo, Herdman je pokazao pravo lice, a sada ponovno šokira. U javnost je procurila informacija da odlazi s kanadske klupe zbog poziva – Novog Zelanda?

Navodno je pristao biti sljedeći izbornik reprezentacije koja je tek 105. na FIFA-inoj ljestvici, što je mnoge neugodno začudilo, ali i šokiralo. Usporedbe radi, Kanada je 53. reprezentacija svijeta.

"Ovo nema smisla za Herdmana. To je ogroman korak unazad, ne razumijem to", glasi jedna od reakcija novinara na mogući odlazak Herdmana, ali pričekajmo službenu potvrdu...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider