Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ni Messi nije pomogao

Barcelona je izgubljena, Camp Nou to nije doživio posljednjih 45 utakmica: ''Teško je vrijeme''

Barcelona ne izgleda dobro. To je jasno. Ne dostiže razinu koja se od nje očekuje, a slaba forma samo se pogoršava, što je potvrđeno u utorak protiv Slavije Prag.

Arturo Vidal (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Siromašan remi Barcelone na Camp Nouu protiv Slavije Prag pokrenuo je zvona za uzbunu, jer svjetla upozorenja trepere već neko vrijeme. Barcelona ima problema. Ima problema s obranom, napadom i kreativnošću.

''S ovom razinom igre teško možemo osvojiti Ligu prvaka'', rekao je nakon utakmice Gerard Pique.

''Teško je vrijeme'', dodao je njegov partner u zadnjoj liniji Clement Lenglet.

Barcelona je ove sezone izgubila tri od 15 odigranih utakmica. Još tri završile su bez pobjednika, a slavila je ukupno devet puta. Ali u nekim pobjedama, kao u Pragu, nastala je kontroverza zbog slabe igre.

Antonio Conte (Foto: AFP) Conte poludio nakon novog ''infarkta'' i prozvao odgovorne: ''Kažu mi da se više smiješim na TV-u'' divider

Marc-Andre ter Stegen tada je rekao da igrači trebaju porazgovarati o nekim stvarima, ali ponavljaju iste pogreške. Barcelona nije uspjela zabiti Slaviji kod kuće, postigavši pogodak u svakoj od posljednjih 45 utakmica na Camp Nouu. Uz to, ove sezone nije uspjela zabiti gol protiv Athletica, Granade i Borussije.

''Ne igramo onako kako bismo željeli'', priznao je Pique.

''Ali u dobroj smo situaciji u La Ligi u Ligi prvaka. Rezultati nisu loši, ali mogli bi biti bolji. Molimo za strpljenje. I prije smo imali faze da nismo igrali tako dobro, na primjer pod Enriqueom, a onda smo završili osvajanjem trostruke krune'', dodao je stoper Barcelone.

gol expired Ludnica u Londonu: Chelsea dostigao 4:1, Ajax dobio dva crvena kartona u istom napadu! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider