Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''učinjene velike greške''

Conte poludio nakon novog ''infarkta'' i prozvao odgovorne: ''Kažu mi da se više smiješim na TV-u''

Nogometaši Intera imat će za čime žaliti nakon što su još jednom prosuli bodove u Ligi prvaka.

Antonio Conte (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Antonio Conte svalio je veliki dio krivice za loše drugo poluvrijeme protiv Borussije na upravu Intera tvrdeći da su ''načinjene velike pogreške u planiranju ove sezone'' i inzistirajući na tome da mu je ''dosadilo to govoriti''.

Drugi put ove sezone Inter je dominirao u prvom poluvremenu protiv velikana u Ligi prvaka i po drugi put je sve prosuo i otišao kući praznih ruku. Početkom listopada Conteova momčad imala je vodstvo od 1:0 protiv Barcelone na Camp Nouu, ali je izgubila rezultatom 2:1.

Ovaj put Inter je imao još veću prednost, u Dortmundu je vodio s 2:0, što se na kraju pretvorilo u poraz od 3:2. Trener Intera jasno je naznačio gdje vidi problem, smatra da nema dovoljno duboku momčad da se nadmeće na više frontova i protiv kvalitete natjecanja s kojim se suočava.

gol expired Ludnica u Londonu: Chelsea dostigao 4:1, Ajax dobio dva crvena kartona u istom napadu! divider

''U planiranju ove sezone načinjene su velike pogreške. Dosadilo mi je to govoriti. To je razočaravajuće, ali što mogu reći? Kažu da bih se trebao više smiješiti na televiziji. Uvijek bih trebao reći iste stvari, uzimajući korak po korak pa mi samo postavite nekoliko pitanja i pokušat ću odgovoriti'', izjavio je ljutiti Conte.

''Ne želim komentirati drugo poluvrijeme. Nadam se samo da će ova vrsta utakmice pojasniti stvari onima koji ih trebaju razumjeti. Igrači idu 100 na sat i samo im mogu zahvaliti na onome što rade. Ne mogu dati više od toga'', dodao je Conte.

Inter je u dosadašnjem dijelu Lige prvaka imao puno prilika koje je prosuo, a Conte najviše od svega mrzi gubiti.

''To me iritira i nadam se da će ovaj poraz iritirati moje igrače. Ne možemo više nego raditi. Jednostavno mi je dosadno ponavljati iste stvari, nadam se da će direktor doći ovamo i reći kako stoje stvari. Ne zanimaju me siječanj ili veljača, trebali smo puno bolje planirati sezonu. Dokazali smo da možemo igrati sa svakim ako smo u formi, ali postoje igrači koji igraju bez odmora. Dosadilo mi je to govoriti'', kazao je trener Intera.

Lionel Messi protiv Slavije (Foto: AFP) Senzacija na Camp Nouu: Česi uzeli bod protiv Barcelone! divider

Dio koji najviše frustrira Contea, pretpostavlja se, jest taj što Juventus prvi put u deset godina izgleda pobjedivo. Kao da pruža priliku nekome da im uzme naslov. Conte je dovoljno mudar da zna kako Juveov pad neće trajati zauvijek i ovo bi mogla biti najbolja šansa.

''Htio sam opet izazvati polemiku, ali ne, zaustavite me. Stvarno sam grozan, ali ne možemo učiniti više od ovoga. Došli smo do granice'', zaključio je Conte.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider