Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
var spriječio preokret

Ludnica u Londonu: Chelsea dostigao 4:1, Ajax dobio dva crvena kartona u istom napadu!

Ludu utakmicu vidjeli su gledatelji na Stamford Bridgeu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ludu utakmicu četvrtog kola Lige prvaka odigrali su Chelsea i Ajax u Londonu - završilo je 4:4 nakon što je Ajax vodio 4:1.

Ajax je poveo već u drugoj minuti autogolom Tammyja Abrahama, ali već u petoj izjednačio je JorginhoQuincy Promes vratio je Ajax u vodstvo u 20. minuti, pa je uslijedio rijetko viđen gol za 3:1. u 35. minuti: Ziyech je sjajno izveo slobodnjak, lopta je pogodila vratnicu, odbila se od glave Kepe Arrizabalage i završila u mreži.

Borussia Dortmund slavi gol (Foto: AFP) Veliki preokret u Dortmundu: Borussia šokirala Inter! divider

Donny van de Beek zabio je za 4:1 u 55. minuti. Azpilicueta je u 63. smanjio na 3:2, pa je uslijedila nevjerojatna scena pet minuta kasnije - Ajax je u istom napadu ostao bez dvojice igrača! Blind je dobio drugi žuti zbog prekršaja tijekom kontre Chelseaja, ali sudac je pustio prednost, pa je u nastavku akcije Veltman također dobio drugi žuti zbog igranja rukom, a Chelsea je pritom dobio i penal.

Jorginho je još jednom bio precizan, a Reece James u 74. postavio je konačan rezultat. Chelsea je zamalo napravio potpuni preokret, ali VAR je poništio gol Azpilicuete za 5:4 zbog igranja rukom.

U drugoj utakmici skupine Valencia je pobijedila Lille 4:1, pa je nastala gužva na vrhu - Ajax, Chelsea i Valencia izjednačeni su na sedam bodova.

Lille je poveo u 25. preko Victora Osimhena, a Valencia je izjednačila u 66. golom Danija Pareja. Sve do 82. Lille je imao bod u džepu, a tada je uslijedio blitzkrieg Valencije - Soumaro je u 82. zabio autogol za vodstvo Valencije, Goeffrey Kondogbia dvije minute kasnije pogodio je za 3:1, a Ferran Torres dovršio je posao u sudačkoj nadoknadi.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider