Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kiks blaugrane

Senzacija na Camp Nouu: Česi uzeli bod protiv Barcelone!

Barcelona je ostala bez pobjede protiv češke momčadi koja ih je i u prošlom susretu namučila.

Lionel Messi protiv Slavije (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši praške Slavije osvojili su veliki bod na gostovanju u Barceloni odigravši 0:0 na Camp Nou u dvoboju 4. kola u skupini F Lige prvaka, dok je RB Leipzig s 2:0 slavio na gostovanju kod Zenita u St. Peterburgu.

Junak remija bez golova na Camp Nou bio je češki vratar Ondrej Kolar koji je zaustavio svih šest udaraca u okvir vrata, dok je njegov kolega na suprotnoj strani Nijemac Marc-Andre ter Stegen ostao bez posla.

Za Barcelonu je od 68. minute igrao hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, koji je zamijenio Sergija Busquetsa na poziciji zadnjeg veznog igrača, a u završnici dvoboja imao jednu polupriliku, ali je njegov udarac sa 15-ak metara završio visoko preko vrata.

Borussia Dortmund slavi gol (Foto: AFP) Veliki preokret u Dortmundu: Borussia šokirala Inter! divider

Barcelona je vodeća na ljestvici skupine F sa osam bodova. Po četiri boda imaju Inter i Borussia Dortmund uz utakmicu manje. Slavia je četvrta sa dva boda.

U skupini G je RB Leipzig napravio veliki korak prema osmini finala pobjedom 2:0 u St. Peterburgu. Golove za pobjedu njemačke momčadi postigli su Diego Demme u petoj minuti sučevog dodatka u prvom poluvremenu te Austrijanac Marcel Sabitzer u 63. minuti.

RB Leipzig ima devet bodova, Zenit i Lyon po četiri, a Benfica tri boda.

Rezultati by SofaScore

Rezultati by SofaScore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider