Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nastavit će radit s momčadi

Mihajlović se obratio snažnim emotivnim pismom prije početka borbe protiv leukemije!

Siniša Mihajlović objavio je emotivno pismo uoči početka borbe s leukemijom.

Siniša Mihajlović (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Teško bolesni srbijanski nogometni trener Siniša Mihajlović napisao je otvoreno pismo u kojem je zahvalio svima koji ga bodre u njegovoj glavnoj utakmici života – borbi protiv leukemije. Trener Bologne prošlog je tjedna objavio da boluje od agresivnog oblika leukemije, ali i da je vrlo optimističan te spreman za borbu.

Gazzetta dello Sport objavila je njegovo otvoreno pismo.

"Postoje trenuci u životu kada ostanete sami u borbi naspram protivnika kojeg je teško savladati ili kada ste pred problemom koji je teško rješiv. Trenutno živim u jednom takvom trenutku, ali osjećam se sretno jer znam da nisam sam. Otkrio sam da imam nestvarnu podršku.

Ovih dana sam dobio čitavo more pažnje, solidarnosti i pozitivne energije koji su mi dali nevjerojatnu snagu i uvjerili me da ću dobiti ovu bitku protiv leukemije.

Siniša Mihajlović i Dejan Savičević (Foto: AFP) Siniša Mihajlović prekida trenersku karijeru: Situacija je ozbiljna, čeka ga utakmica života divider

Primio sam tisuće poruka. Uvjeravam vas da sam ih sve pročitao, jednu po jednu. Svaka od njih predstavlja istinsku brigu, zagrljaj koji je dotaknuo moje srce.

Bili su ovo teški dani i ispričavam se što nisam odgovorio svakome od vas. Napravit ću to sada, ovdje, zahvaljujući Gazzetti dello Sport i predsjedniku kluba, otvorio se i prostor u novinama.

Hvala svima na prisnosti, krenuvši od predsjednika klubova u kojima sam igrao ili bio trener, ali hvala i onima u čijim klubovima nisam nikada bio, a pokazali su poštovanje i suosjećajnost.

Hvala mojim bivšim suigračima i rivalima tijekom silnih igračkih godina, pa sve do nogometaša koje treniram danas. Hvala i onima koje nikada nisam trenirao, a koji mi šalju poruke "Forza, mister!"

Siniša Mihajlović (Foto: AFP) Smjena u Bologni: Otišao Pippo, stigao Mihajlović divider

Hvala i navijačima mojih momčadi i onih s kojima sam se susretao noseći druge dresove. Mnogi od njih su me vjerojatno zviždali i kritizirali me na terenu, a sada me ohrabruju i pišu: "Ne odustaj, Siniša".

Hvala svima, ne samo iz svijeta sporta, već i iz politike, zabave koji su mi pružili podršku. Hvala prijateljima koje sam tijekom karijere upoznavao u brojnim gradovima.

Hvala i običnim ljudima koji nisu poznati. Oni koji me znaju, svjesni su da poštujem svakog čovjeka zbog onoga kakav je, a ne tko je. Dobivao sam poruke od šefova država, ali i pismo djeteta koje je nacrtalo osmijeh za mene. Svi ste mi važni.

Hvala vam, hvala vam, hvala vam! Dirnuli ste me. Istrošio sam sve suze i sada sam spreman boriti se. Vidimo se uskoro, Siniša Mihajlović."

Liječenje srbijanskog stručnjaka započinje u utorak, a on je već najavio da će nastaviti voditi momčad Bologne.

Prije točno godinu dana Hrvatska je igrala jedno od najluđih finala Svjetskog prvenstva! Vatreni slave pobjedu (Foto: AFP) Slavlje Vatrenih nakon Perišićeva gola (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider