Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ikona umjesto ikone

Smjena u Bologni: Otišao Pippo, stigao Mihajlović

Po Inzaghija je koban bio visok 0:4 domaći poraz od pretposljednjeg Frosinonena.

Siniša Mihajlović (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Trenutačno 18-plasirani sastav talijanskog nogometnog prvenstva Bologna u ponedjeljak je smijenio trenera Filippa Inzaghija te za novog šefa struke postavio srpskog stručnjaka Sinišu Mihajlovića.

Po Inzaghija je koban bio visok 0:4 domaći poraz od pretposljednjeg Frosinonena u nedjeljnom susretu 21. kola. Nakon tog rezultata Bologna je ostala u zoni ispadanja sa samo 14 osvojenih bodova, tri manje uz utakmicu više od 17. Empolija i četiri manje od 16. Udinesea.

Inzaghi je na klupu Bologone stigao po završetku prošle sezone kada je zamijenio Roberta Donadonija koji je prošle sezone s "plavo-crvenima" zauzeo 15. mjesto u prvenstvu.

Mihajloviću će ovo biti drugi mandat u Bologni, na klupi ovog kluba bio je i u sezoni 2008/09., u tom svom prvom samostalnom trenerskom poslu u karijeri zadržao se tek 22 utakmice.

Hitan sastanak u Barci: Od najskupljeg pojačanja u povijesti postao najveći problem Philippe Coutinho (Foto: AFP) Ivan Rakitić, Lionel Messi i Philippe Coutinho (Foto: AFP) Philippe Coutinho (Foto: AFP) +5 Philippe Coutinho (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider