Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Prosječnost me ne zanima''

Cosmijev cirkus se nastavlja: Odradio monolog i otišao s press konferencije bez pitanja novinara!

Serse Cosmi najavio je nedjeljni dvoboj Rijeke i Varaždina u 16. kolu SuperSport HNL-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijan na klupi Rijeke, Serse Cosmi, najavio je susret Rijeke i Varaždina u sklopu 16. kola SuperSport HNL-a. Rijeci nikako da krene na bolje, nakon dvije vezane pobjede protiv Gorice i Lokomotive izgledalo je kao da su se kockice posložile, ali nakon toga stigao je hladan tuš.

gol expired Kraljice šoka najavile važan susret na Europskom prvenstvu: ''Obrambeno su loše, naš cilj je pobjeda'' divider

Prvo je sve krenulo u Kutini, domaća Moslavina pošteno je namučila Rijeku i prošli su u sljedeću fazu Kupa tek nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca. Uslijedila su dva neugodna poraza, a pogotovo bolan je bio zadnji protiv Istre koja do prošlog vikenda nikada nije slavila u Rijeci.

Cosmi je uputio teške riječi prema svojim igračima nakon utakmice protiv rivala s druge strane Učke, ali danas ipak staje na loptu.

''Danas bez pitanja za mene ako može, molim Vas, samo danas. Ističem: nije manjak poštovanja prema vama. Jednostavno vas molim da mi sad izađete u susret, može?'', zanimljivo je otvorio press konferenciju neobično smireni Cosmi, pa nastavio:

''Vjerujem da u ovom trenutku nije vrijeme za puno priče. Naši navijači, ljudi u klubu i svi koji vole Rijeku više su i umorni od priča. Žele vidjeti djela. Ne treba nam priča i alibiji. Primljen sam u Rijeci fantastično. Jako mi se svidjelo poštovanje koje sam dobio. To mi daje ideju da sam na pravom mjestu.''

gol expired VIDEO Zločesti dečko tenisa nagodio se sa ženom koju je optužio da je pijana: Novci idu u prave ruke! divider

Cosmi smatra da su odradili dobar posao do sada, pogotovo što se tiče psihe igrača, ali smatra da je učinio pogrešku nakon dvije vezane pobjede.

gol expired Goran Tomić ima novi posao: Hrvatski trener otišao daleko od svoje zemlje divider

''Čim sam stigao u Rijeku shvatio sam da je težak posao u pitanju. Puno posla, na terenu i što se tiče glava igrača. Posao koji smo ja i moji suradnici dosad obavili smatram dobrim. Ali napravio sam jednu pogrešku! Mislio sam, nakon dvije pobjede na uvjerljiv način da smo dosegnuli razinu s kojom možemo do kraja ovog dijela sezone igrati lakše, bolje i s više vedrine. Tu sam pogriješio. Trener mojeg iskustva trebao je predvidjeti probleme'', poentirao je Talijan.

Son Heung-min Son uspješno operiran: Počela je utrka s vremenom za nastup na Svjetskom prvenstvu divider

Najavio je daljnju borbu, a Varaždin nije niti spomenuo, već se fokusirao samo na svoju momčad i rad svog stručnog stožera.

''Ja sam borac, u Italiji su za mene stalno govorili da u najtežim situacijama izvučem najviše iz momčadi. Nikad me nije zanimala prosječnost. I dalje sam uvjeren da se u Rijeci može napraviti vrhunski posao. Ispričavam se ako dosad nisam ispunio očekivanja, ako sam razočarao klub koji me pozvao i tim pozivom me učinio ponosnim. Ispričavam se i navijačima i svim ljudima koje srećem i koji su puni pozitive prema meni. Odlučan sam vratiti Rijeku gdje joj je mjesto, povijesno i tradicijom. Forza Fiume. Krepat ma ne molat!'' zaključio je Cosmi.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider