Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Talijan eksplodirao

Cosmi poludio: "Mourinho ne bi izvukao više od ovih, nakon polusezone ih šaljemo sve u ku**c"

Trener Rijeke nije birao riječi za poraz svojih od Istre 1961 na Rujevici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Rijeke poraženi su od Istre 0:1 u 15. kolu Supersport HNL-a, a čovjek koji će se crnim slovima upisati u riječku stranu "Derbyja della Učka", Serse Cosmi, ovako je komentirao poraz svojih na Rujevici.

"Svi ste vidjeli dvije momčadi, jednu koja zna igrati nogomet i drugu koja ima problema. Izgubli smo podršku tribina? Normalno da jesmo. Momčad ne igra i ne izgleda dobro. Nadam se da ćemo se izvući iz ovoga – ustvrdio je Cosmi na početku press konferencije", prenosi Novi list.

gol expired Senzacija na Rujevici: Istra 1961 prvi put u svojoj povijesti pobijedila Rijeku u gostima divider

"Nakon tjedan dana od dolaska sam rekao da ćemo imati problema do 12. studenoga. Odmah sam to istaknuo. Ova skupina igrača više od ovoga ne može. Nemamo ravnotežu u momčadi, čak ni psihološku. Ako imaš muda, onda moraš zabiti barem jedan gol u zadnjih 20 minuta. Ovo je momčad za totalni remont. Od studenoga nadalje. To zna i uprava. Ako sam ja odgovoran, prihvaćam i to. Ali ne možemo biti drukčiji nego što jesmo", nastavio je pa eksplodirao:

"Htjeli ste 11 lavova? I ja, ali netko je rođen kao lav ili tigar, a netko kao, štojaznam… Paun. Ovi igrači ne mogu bolje u smislu truda i zalaganja. Ni Mourinho ne bi izvukao više od njih. Izdržimo još do kraja polusezone i onda šaljemo sve u ku**c pa da promijenimo priču – zaključio je osebujni Cosmi dosad neviđenu press konferenciju na Rujevici.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider