Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bašiću sat vremena

Juventus se zahuktao pred pauzu, upisali šestu pobjedu u nizu: Moise Kean dvostruki strijelac

Juventus je pobijedio Lazio 3:0 u 15. kolu Serie A.

Moise Kean (Foto: Afp)

U posljednjem susretu 15. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je u Torinu pobijedio Lazio sa 3:0 skočivši na treće mjesto Serie A.

Junak susreta bio je dvostruki strijelac Moise Kean.

gol expired Marić o Karoglanu: "Nema pojma kako se sudilo u Jugoslaviji. To je licemjerstvo, huškanje i populizam" divider

Torinska Stara dama je povela u finišu prvog dijela. Adrien Rabiot je poslao sjajnu loptu za Keana, a napadač Juventusa se majstorski snašao. Prošao je između dva suparnička igrača te lobom prebacio vratara Ivana Provedela koji je nepotrebno istrčao.

Isti je igrač u 54. zabio za 2:0, a sve dvojbe oko pitanja pobjednika otklonio je Arkadiusz Milik u 89. minuti. Toma Bašić je za goste igrao do 59. minute.

gol expired Hrvatski košarkaši sjajno se držali prve tri četvrtine: Poljaci nas uništili tricama u posljednjoj dionici igre divider

U ranije odigranom susretu Milan je na San Siru porazio Fiorentinu  2:1 golom u sudačkoj nadoknadi. Talijanski prvak je poveo već u 2. minuti golom Rafaela Leaoa, izjednačio je Antonin Barak u 28. minuti, a pobjedu domaćinima donio je Nikola Milenković pogodivši u sudačkoj nadoknadi vlastitu mrežu. Ante Rebić je za Milan igrao od 86. minute.

gol expired Službeno potvrđeno: Serse Cosmi više nije trener Rijeke! divider

Torino, kojeg vodi Ivan Jurić, je u sudačkoj nadoknadi ispustio pobjedu protiv Rome odigravši 1:1. Gosti su poveli u 55. minuti golom Karola Linettyja. Wilfried Singo je uputio centaršut, a Linetty poslao loptu glavom u donji lijevi kut za vodstvo Torina.

gol expired Kakav dan za Mercedes! Russell upisao prvu pobjedu u karijeri, Hamilton drugi divider

Kada se već činilo da će gosti osvojiti sva tri boda, Roma je u nevjerojatnoj završnici uspjela izjednačiti. U 90. minuti Koffi Djidji je skrivio prekšaj, a Andrea Belotti dobio priliku zabiti svom bivšem klubu iz kaznenog udarca, no pogodio je lijevu stativu. U nastavku akcije lopta se odbila do Dybale koji je pucao, ali je pogodio gredu, srećom po domaćine Nemanja Matić je iz trećeg pokušaja zabio za 1:1. Nikola Vlašić je odigrao cijeli susret za Torino.

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider