Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nastradao gležanj

Bologna bolja od Atalante: Pašalić napustio igru zbog ozljede, Moro još jednom standardan

Bologna je slavila 0:2 na gostovanju kod Atalante u 29. kolu Serie A.

Mario Pašalić (Foto: Afp)

Hrvatski nogometni reprezentativac Mario Pašalić zbog ozljede gležnja morao je napustiti travnjak u 24. minuti utakmice 29. kola talijanskog prvenstva u kojemu je Atalanta izgubila na svom terenu od Bologne 0:2 (0:0).

Pogotke za pobjedu Bologne u nastavku utakmice postigli su Sansone (49) i Oroslini (86).

Perišić i Kane Perišić asistent u slavlju Tottenhama: Lampard nastavio loš niz Chelsea, Kovačić u ulozi kapetana divider

 

Atalanta je tako ostala šesta na ljestvici sa 48 bodova, tri manje od četvrtog Intera koji drži posljednje mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone, dok je Bologna, za koju je Nikola Moro igrao do 84. minute, skočila na osmo mjesto sa 43 boda.

U susretu dva posljednja sastava lige Cremonese je kao gost svladalo Sampdoriju 3:2 (1:1). Domaći su dva puta vodili preko Lersija (15) i Lammersa (66), gosti su se vraćali golovima Ghiglionea (35) i Lohošvilija (85), da bi u petoj minuti nadoknade Sernicola (90+5) kompletirao preokret i šokirao gledatelje na tribinama.

gol expired Slovenski mediji: Čeferin je lažirao biografiju, po ovome ne bi se niti mogao kandidirati za predsjednika! divider


Ovom pobjedom Cremonese je preskočilo Sampdoriju, sada je ono 19. sa 16 bodova, a Sampdoria je na dnu sa 15. No, oba sastava mnogo zaostaju za 17. Spezijom koja sa 26 bodova drži zadnje mjesto koje osigurava ostanak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider