Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kriza trese UEFA-u

Slovenski mediji: Čeferin je lažirao biografiju, po ovome ne bi se niti mogao kandidirati za predsjednika!

Slovenski mediji javljaju da je predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin lažirao svoju biografiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Aleksander Čeferin našao se u ozbiljnim problemima, slovenski mediji javljaju da je predsjednik UEFA-e lažirao svoju biografiju, točnije podatak o periodu provedenom kao član uprave Olimpije iz Ljubljane.

Slovenski portal Prava prenio je ovu ekskluzivnu informaciju navodeći da je Čeferin u biografiju ubacio staž u Olimpiji koji je bio neophodan kako bi se uopće mogao kandidirati za predsjednika UFEA-e.

Yassine Benrahou Dvojica igrača Hajduka impresionirali protiv Istre: Brojke identične Brozovićevim iz najboljih dana! divider

Prema dokumentaciji do koje je došao slovenski portal, Čeferin nikad nije bio član uprave Olimpije u periodu od 2006. do 2011. godine, kao što je to naveo u svojoj radnoj biografiji.

''Poštovana zainteresirana svjetska nogometna javnosti. U našem mediju "Prava" ponovo ćemo vam predstaviti ključne dokaze u slučaju laganja predsjednika UEFA-e Aleksandera Čeferina. U njegovom službenom CV-u na službenim stranicama NZS (NS Slovenije) i UEFA-e piše da je bio član upravnog odbora NK Olimpija/Bežigrad od 2006. do 2011. godine. Međutim, autor ovog članka je već petog veljače 2021. otkrio da je Aleksander Čeferin lagao! I vjerojatno je dokaze iznio malo "na svoj način". Međutim, nakon što smo dobili zapisnik Olimpije od 2006. do 2011. godine, brzo smo shvatili da ime Aleksandera Čeferina ne stoji ni na jednom službenom papiru! Gdje je NZS, policija, tužilaštvo, pravosuđe!?'', stoji u članku slovenskog portala.

Borna Barišić Ključni korak prema tituli: Celtic sredio Rangerse u velikom derbiju, odlična asistencija Barišića divider

Podsjetimo, Čeferin je nedavno treći put uzastopno izabran za predsjednika UEFA-e i tu funkciju će obavljati do 2027. godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider