Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
stigla je zlatna lopta

Santiago Bernabeu se poklonio najboljem na svijetu: Gromoglasne ovacije za Modrića

Luka Modrić je proslavio nagradu sa suigračima i navijačima madridskog kluba.

Galerija Luka Modrić (Foto: AFP) Luka Modrić (Foto: AFP) Luka Modrić sa suigračima (Foto: AFP) +2 Luka Modrić i Sergio Ramos (Foto: AFP)

Luka Modrić kompletirao je impresivnu kolekciju individualnih nagrada osvojivši i najvažniju – Zlatnu loptu France Footballa.

U prvenstvenoj utakmici njegova Real Madrida protiv Rayo Vallecana dočekao je priliku da svoj uspjeh javno podijeli sa suigračima i navijačima.

Uoči utakmice upriličena je prigodna svečanost. Modrić je s trofejem u rukama pozirao sa suigračima, a posebno je sretno izgledao kapetan i dobar Modrićev prijatelj Sergio Ramos.

Modrić je proslavio titulu i s krcatim stadionom Santiago Bernabeu: navijači su gromoglasnim pljeskom i ovacijama pozdravili kapetana Hrvatske. Modrić je već postao senator u Realu i jedan je od najomiljenijih igrača među navijačima, ali i u svlačionici.

Da svečanost bude potpuna, Real Madrid je na svom terenu pobijedio s 1:0. Gol odluke postigao je Karim Benzema u 13. minuti.

Modrić skinuo rukavice i poslao oštru poruku Messiju i Cristianu Ronaldu Messi, Ronaldo i Modrić (Foto: AFP) Luka Modrić u razgovoru za FIFA-u (Screenshot) Luka Modrić i Sadio Mane (Foto: AFP) +6 Luka Modrić i Florentino Perez (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider