Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobili svoje

Modrić skinuo rukavice i poslao oštru poruku Messiju i Cristianu Ronaldu

Luka Modrić osvrnuo se na nedolazak Lionela Messija i Cristiana Ronalda na dodjele nagrada The Best i Zlatne lopte France Footballa…

Galerija Messi, Ronaldo i Modrić (Foto: AFP) Luka Modrić u razgovoru za FIFA-u (Screenshot) Luka Modrić i Sadio Mane (Foto: AFP) +6 Luka Modrić i Florentino Perez (Foto: AFP)

Hrvatski kapetan i najbolji igrač svijeta u 2018. Luka Modrić prokomentirao je egoistično ponašanje Lionela Messija i Cristiana Ronalda, koji se nisu pojavili na dodjeli najvećih individualnih nagrada u svijetu nogometa, FIFA-inog izbora The Best i Zlatne lopte France Footballa. Obje nagrade osvojio je upravo Modrić.

Pobjeda pravde i zdrave pameti: Hrvat najbolji na svijetu, a Ronaldovi i Messijevi "trabanti" mogu samo cmizdriti

„Ne mogu ja govoriti zašto netko nije došao na neku podjelu priznanja, to je njihov izbor. Da je logično, nije. Ispada kao da ti izbori i trofeji imaju važnost i vrijednost samo onda kada ih oni dobiju. Nije to fer ni prema kolegama igračima, ni prema glasačima koji su deset godina njih proglašavali najboljima, a ni prema nogometu i navijačima. No ponavljam, svatko se ponaša onako kako on misli da treba“, kazao je Modrić u velikom intervjuu za Sportske novosti.

U Barceloni izvan sebe: Uvode novo pravilo zbog raskalašene zvijezde Slavlje Barcelone (Foto: AFP) Ousmane Dembele i grb Barcelone (Foto: AFP) Ousmane Dembele (Foto: AFP) +4 Ousmane Dembele i Domagoj Vida (Foto: AFP)

Valjda im je teško prihvatiti prvi prekid njihove dominacije, iako treba reći da je Leo Messi glasao za vas.

„Gledajte, stvari su, po meni, vrlo jednostavne; Cristiano Ronaldo i Messi dva su fenomena koja su igrački dominantna desetak godina. Iznad svih po kvalitetama. Ali ovdje govorimo o sezonskom učinku i valjda nešto znači to što su isti rezultati glasanja kod izbornika, trenera, igrača, legendi nogometa, novinara i navijača. Ili su oni svi istovremeno u zabludi? Ako ćemo glasati o kvaliteti igrača, onda jedino preostaje da odmah podjele sve trofeje za Messija i Ronalda dok god budu aktivno igrali te da se ukinu bilo kakvi izbori“, kazao je, među ostalim, Modrić u razgovoru za Sportske novosti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider