Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slikovito se izrazio

Sadržajni petak na Poljudu: Perasović stao iza Brbića, Hajduk doznao jako lijepu vijest

Vrlo sadržajan je bio ovaj petak u i oko Hajduka.

Predsjednik Nadzornog odbora Hajduka Benjamin Perasović odluku o odbijanju ostavke Marina Brbića obrazložio je željom za kontinuitetom.

Kaže kako šok-terapije u Hajduku u zadnjih 10-15 godina nisu Hajduku donijele ništa dobrog i kako je ovaj Nadzorni odbor odlučio stati toj praksi na kraj.

Naravno, nije želja za prestankom šok-terapija jedini razlog zbog kojeg žele ostanak Brbića u Hajduku. Kaže Perasović kako je riječ zaista o dobrom radniku, o čovjeku koji jako dobro radi svoj posao, pogotovo onaj dio koji navijači ne vide, jer navijači vide samo onaj dio koji je vezan uz prvu momčad.

Mjesečna izvješća koja predsjednik Uprave mora svaki mjesec slati Nadzornom odboru su imali dovoljno argumenata da oni stanu na njegovu stranu. Bio je jako slikovit Perasović u objašnjavanju ove odluke Nadzornog odbora, a kaže unatoč tome što su svjesni da je Brbić častan čovjek, da su morali donijeti takvu odluku.

Naravno, tek treba vidjeti što će biti konačna odluka Marina Brbića. Za očekivati je da će uzeti poneki dan odmora, a onda i definitivno prelomiti.

Kamp - povijesni projekt i veliko olakšanje za rad Akademije

Inače, što se tiče samog Brbića nije ovaj petak bio ispunjen negativnim vijestima i iščekivanju istih već jednom jako, jako lijepom viješću za Hajduk, viješću koju Hajdukov puk čeka pa mogu reći i duže od desetljeća.

Naime, napravljen je prvi konkretni korak prema izgradnji Hajdukovog kampa. Grad Trogir pristao je ustupiti zemljište Hajduku, ogromno zemljište na kojem bi se trebao graditi kamp koji bi uvelike olakšao situaciju u Hajdukovoj Akademiji u kojoj trenira preko 230 djece, a borba s terminima je velika.

gol expired Povijesni dan za Hajduk: Na fantastičnoj lokaciji gradit će se klupski kamp! divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider