Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jednoglasna odluka

Nadzorni odbor Hajduka se oglasio: Traže od Brbića da povuče svoju ostavku

Nadzorni odbor Hajduka održao je konferenciju za medije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nadzorni odbor Hajduka odbio je ostavku koju je predsjednik Marin Brbić podnio u ponedjeljak povodom toga što nije uspio ispuniti glavni ovosezonski klupski cilj: osvajanje drugog mjesta u HNL-u i plasman u kvalifikacije Lige prvaka.

"U ljudskom i u moralnom smislu prihvaćamo čin predsjednika Marina Brbića koji je više puta u javnosti obećao da će podnijeti ostavku ukoliko Hajduk ne osvoji drugo mjesto. Međutim, mi smo svejedno odlučili zatražiti predsjednika da povuče tu svoju ostavku i to je najvažniji zaključak ove sjednice Nadzornog odbora", rekao je Benjamin Perasović, predsjednik Nadzornog odbora Hajduka.

Perasović: Brbić je započeo jako puno procesa u Hajduku

"Ja sam siguran da će se svugdje u Dalmaciji i ne samo u Dalmaciji nego i u Hrvatskoj i svugdje u svijetu gdje ima navijača Hajduka biti priča kako je trebao otići jer je obećao odlazak ukoliko Hajduk ne bude drugi, a kao što znamo neće biti", prisnažio je Perasović i nastavio:

"Predsjednik Marin Brbić je napravio i započeo jako puno procesa u Hajduku. Nama je jasno da velika većina javnosti gleda isključivo rezultat prve momčadi, ali vjerujte mi da se dosta toga radi u sjeni, dosta dobrih stvari. Na koncu konca, čak i oni koji mrze Marina Brbića, priznaju mu da je spasio klub u onim financijski teškim trenucima."

Alajbeg: Svjesno smo dizali budžet jer smo ciljali skupine u Europi

U nedjelju je na Poljudu Skupština Hajduka na kojoj će biti prisutni svi dioničari Hajduka. Nema

"U nedjelju ćemo dioničarima izložiti i naše stavove i naše mišljenje o aspektima koje ste dotaknuli. Činjenica je da su brojke loše, da smo ispali odmah i iz Europe i iz Kupa, da je budžet relativno velik, ali na koncu sezone je donesena odluka da Hajduk nakon dugo godina proba igrati, ako ne skupine Lige prvaka onda barem skupine Europske lige. Ciljano se išlo u povećavanje budžeta prve momčadi", pojasnio je Denis Alajbeg, zamjenik predsjednika Nadzornog odbora.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider