Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Lagao je''

Ogorčeni Ronaldo oglasio se netom prije dodjele Zlatne lopte: ''To je neprihvatljivo''

Cristiano Ronaldo se oglasio na Instagramu o optužbama uoči Zlatne lopte.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Danima uoči dodjele ovogodišnje Zlatne lopte pričalo se o izjavi urednika magazina France Football, koji nagradu za najboljeg nogometaša dodjeljuje još od davne 1956. godine.

Pascal Ferre je izazvao dosta pozornosti izjavom kako mu je Cristiano Ronaldo priznao da mu je najveći cilj imati više Ballon d'Or nagrada od Lionela Messija.

Portugalac koji je osvojio pet Zlatnih lopti, naspram Messijevih sedam, ljutito se jučer oglasio na Instagramu malo prije početka svečane ceremonije u Parizu.

gol expired Suarez je prava zvijezda Zlatne lopte: Prekinuo iznenađenje Messiju i nasmijao cijelu dvoranu divider

''Pascal Ferre je lagao. Iskoristio je moje ime kako bi promovirao sebe i magazin u kojem radi. To je neprihvatljivo da osoba koja je odgovorna za tako cijenjenu nagradu može lagati na takav način s toliko nepoštovanja prema nekome tko je uvijek cijenio France Football i Ballon d'Or'', napisao je ogorčeni Ronaldo.

''I onda je lagao opet kada je opravdao moj izostanak s ceremonije zbog navodne karantene koja ne postoji. Uvijek želim čestitati pobjednicima u sportskom duhu i fair-playu, koji su od početka pratili moju karijeru. Nisam protiv nikoga'', poručio je Portugalac.

gol expired Osvojio sedmu Zlatnu loptu pa pokazao ljudsku veličinu: Messi poslao sjajnu poruku Lewandowskom divider

''Uvijek pobjeđujem zbog sebe i klubova koje predstavljam. Pobjeđujem zbog sebe i zbog onih koji me vole. Ne pobjeđujem da bih bio protiv nekoga. Najveća ambicija moje karijere je osvajanje titula za klubove koje predstavljam i za moju reprezentaciju.''

''Najveći cilj mi je biti dobar primjer svima koji žele biti profesionalni nogometaši. Najveći cilj je ostaviti svoje ime upisano zlatnim slovima u nogometnoj povijesti. Završit ću porukom kako je moj fokus već na Manchester Unitedu i sljedećoj utakmici i svemu što želimo postići ove sezone. Ostalo? Ostalo je samo ostalo'', zaključio je Ronaldo.

Tko je trebao osvojiti Zlatnu loptu za 2021. godinu?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider