Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakva klasa

Osvojio sedmu Zlatnu loptu pa pokazao ljudsku veličinu: Messi poslao sjajnu poruku Lewandowskom

Prošle godine Zlatna lopta nije dodjeljivana zbog globalne pandemije koronavirusa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lionel Messi osvojio je po sedmi put u svojoj karijeri Ballon d'Or, odnosno Zlatnu loptu, i tako stigao do drugog uzastopnog naslova, čime je povećao prednost ispred Cristiana Ronalda.

Ove godine slavio je ispred Roberta Lewandowskog, kojem je pripala utješna nagrada za najboljeg napadača, a u svom pobjedničkom govoru Messi se dotaknuo poljskog napadača i rekao ono što svi misle.

"Roberte, zaslužio si Zlatnu loptu. Prošle godine svi su bili suglasni u tome da si ti bio veliki pobjednik ove nagrade", rekao je Messi, koji je bio neizmjerno sretan novim postignućem u karijeri.

"Danas sam ovdje u Parizu i jako, jako, jako sam sretan. Želim se i dalje boriti i ispuniti nove ciljeve. Ne znam koliko ću još godina igrati, ali uživam u nogometu. Želim se zahvaliti svojim suigračima iz PSG-a, Barcelone i Argentine", kazao je.

gol expired Pogledajte simpatičnu reakciju Messijevih sinova nakon što je osvojio sedmu Zlatnu loptu divider

Podsjetimo, prošle se godine nije održala niti se nagrada dodjeljivala zbog globalne pandemije koronavirusa, tako da je Lewandowski dobio tek utješnu nagradu nakon što je srušio rekord legendarnog Gerda Mullera, koji je dosad imao najviše postignutih pogodaka za Bayern u jednoj sezoni.

Dodajmo kako je Messi stigao na svečanu ceremoniju u Parizu u punoj obiteljskoj postavi - sa suprugom Antonellom i trojicom sinova.

Zanimljivo, muški dio obitelji Messi nosio je iste odjevne kombinacije, što je mnogima bilo simpatično.

Tko je trebao osvojiti Zlatnu loptu za 2021. godinu?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider