Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Drogba prijetio crvenim

Suarez je prava zvijezda Zlatne lopte: Prekinuo iznenađenje Messiju i nasmijao cijelu dvoranu

Luis Suarez predao je trofej Zlatna lopta svojem najboljem prijatelju, Lionelu Messiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedna od istinskih zvijezda dodjele Zlatne lopte bio je Luis Suarez. Nije bio laureat, nije ništa osvojio, ali se puno smijao, a i on je mnoge nasmijao. Suarez je dobio čast predati svojem najboljem prijatelju Lionelu Messiju sedmi trofej za najboljeg igrača svijeta u karijeri.

Urugvajac je, osim po umijeću zabijanja pogodaka, poznat i po raznim prljavštinama na terenu. No za Luisa Suareza kažu kako je jedna od najvećih ljudina među nogometašima i potpuna suprotnost onog luđaka koji bi učinio sve za pobjedu svoje momčadi.

gol expired Osvojio sedmu Zlatnu loptu pa pokazao ljudsku veličinu: Messi poslao sjajnu poruku Lewandowskom divider

Ovaj mirni obiteljski čovjek privatno ne skida osmijeh s lica, a tako je bilo i na svečanoj ceremoniji, koje inače baš i ne voli. Između njega i Messija je sjedio jadni Kylian Mbappe, koji je morao slušati sve šale i dobacivanja Urugvajca prema Messiju.

Najkomičniji trenutak večeri se dogodio kada je Didier Drogba, domaćin ceremonije, pripremio iznenađenje za dobitnika Messija. Argentinac je krenuo pritisnuti gumb kojim je upalio lampice na Eiffeolovu tornju sebi u čast, a Suarez se sjurio s pozornice, gdje se nalazio, kako bi se vratio na mjesto na kojem je sjedio.

gol expired Oglasio se Lewandowski koji je imao veliku podršku navijača u borbi za Zlatnu loptu divider

Čulo se kao da će pasti, na što su se svi okrenuli prema njemu, a Drogba mu je poručio kako će sljedeći put dobiti crveni karton. Suarez je pak pokazao kako je htio sići s pozornice kako bi vidio iznenađenje.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider