Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zanimljive poruke

Romano ostavio komentar ispod Perišićeve objave: Javio se i legendarni Vatreni

Hrvatski nogometaš Ivan Perišić želi biti spreman za Euro 2024. s Vatrenima.

Domagoj Vida, Dejan Lovren i Ivan Perišić (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Hrvatski nogometaš Ivan Perišić uspješno je operiran i sada kreće proces oporavka od teške ozljede križnih ligamenata desnog koljena.

Tom prigodom oglasio se na službenom Instagramu profilu, objavio je fotografiju iz Innsbrucka u društvu menadžera s porukom zahvale za doktora i njegove kolege koji su odradili operaciju.

Ispod njegove objave javio se veliki broj poznatih osoba iz svijeta sporta, a među njima je bio i najpoznatiji insajder za transfere Fabrizio Romano koji mu je ostavio dva srca ispod objave.

  Srđan Grahovac u dresu Rijeke Bivši igrač Rijeke odao počast ubijenim napadačima na Kosovu divider

Talijan je podigao veliku prašinu među navijačima Hajduka objavom na društvenim mrežama u kojoj je kazao da Perišić želi pomoći Tottenhamu u završnom dijelu sezone, a onda Vatrenima na Euru. 

Kasnije je taj dio objave na Twitteru izbrisao, a znači li to da će se Perišić na zimu zaista priključiti Hajduku ili nešto treće, saznat ćemo onog trenutka kada se na tu temu oglase klubovi ili sam igrač.

Kako god bilo, ispod Perišićeve objave javio se i legendarni hrvatski reprezentativac Dejan Lovren koji je iskazao podršku Perišiću zanimljivom porukom:

"Sine, ne treba ti desna, lagana ljevica", poručio je Lovren.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider