Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Digao je prašinu

Bivši igrač Rijeke odao počast ubijenim napadačima na Kosovu

U sukobu na Kosovu ubijena su četiri srpska napadača i jedan kosovski policajac.

Srđan Grahovac u dresu Rijeke (Foto: Matija Djanesic/Cropix)

Borac je slavio na gostovanju kod Širokog Brijega (0:2), a nakon susreta gostujući kapetan Srđan Grahovac je podigao prašinu.

Zbog sukoba na Kosovu u kojem su poginula četvorica srpskih napadača, banjalučki sastav je nastupio s crnim florom oko rukava, a Grahovac je izrazio počast ubijenim napadačima:

"Ovu pobjedu posvjećujemo našoj stradaloj braći na Kosovu. Naše misli i osjećanja su uz njihove obitelji i neka im Bog podari mir", rekao je pred kamerama.

 

Grahovac je karijeru započeo u Borcu, igrao je za bečki Rapid, Astanu, Rizespor, a godinu dana je proveo na posudbi u Rijeci. Za sastav s Kvarnera je upisao 30 nastupa.

Ranije je srpski tenisač Novak Đoković objavio fotografiju iz hrama Svetog Save gdje se održalo odavanje počasti za napadače koji su ubijeni u sukobu s policijskim snagama na Kosovu.

To je podiglo veliku prašinu u međunarodnoj javnosti, a Vlada Srbije proglasila je 27. rujna danom žalosti "zbog tragičnih događaja na Kosovu" zbog čega se nije igrao veliki derbi između Crvene zvezde i Partizana.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider