Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Crni niz

Osječki koktel emocija: "Od euforije zbog novog stadiona do toga da sad ništa više ne valja"

Osijek nije uspio pobijediti Varaždin na Opus Areni.

U prvoj utakmici devetog kola SuperSport HNL-a Osijek je na svojoj Opus Areni imao priliku prekinuti crni niz bez pobjede, ali na koncu su umjesto osvajanja sva tri morali spašavati i taj jedan bod, nakon što je Varaždin vodio.

Sada već više od mjesec dana Osječani ne znaju za prvenstvenu pobjedu, još otkako su 20. kolovoza na svom terenu s 1:0 svladali Goricu. Pali su na peto mjesto, a čeka ih neugodno gostovanje kod Slaven Belupa. Ovakav trenutak osječkog prvoligaša zahtijevao je osvrt u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

"Od euforije i ludila s početka sezone i novog stadiona, sve je izgledalo predivno, prekrasno, prodali skupo kožu u Europi i sad odjednom ništa više ne valja. Dosta je zamjerki na račun stranaca u Europi, stranaca koji su besplatni, manje-više sve ono što je Mateo pričao prošli tjedan, navijači Osijeka ne slažu se s njim ni najmanje", započeo je Igor Ćurković i prepustio riječ Mateu Pukšaru.

"Završen je prijelazni rok. Mene iz perspektive nekog, ajmo reći malog simpatizera Osijeka, muči ta obrana s četvoricom stranaca iza. Četiri različita jezika. Kako će se oni dogovoriti? Uvijek su, kroz 30 godina, imali barem jednog domaćeg igrača u obrani. Sad bi 'ubili' za Škorića i Lončara. Sjeti se njih na stoperskim pozicijama. Bodu ta četiri stranca u oko."

Bonus priča oko ove utakmice je i Ivan Ljubić i njegova oklada na koju se odlučio tek nakon što je vidio kako su bookmakeri postavili koeficijente.

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider