Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: VIDEO Snimka koja otkriva kako je atentator napao Fica: Otkriveno što je izgovorio prije nego što je zapucao
Nogomet
DOBRE VIJESTI, ALI...

Perišić fotografijom razveselio navijače, a Romano kao da svojom objavom želi opet razbjesniti hajdukovce

Prema mišljenju Fabrizija Romana, cilj Ivana Perišića je prije Europskog prvenstva vratiti se na raspolaganje svom klubu, Tottenhamu.

Ivan Perišić (Foto: Afp)

Ivan Perišić uspješno je operiran u austrijskom Innsbrucku te je krenuo njegov proces oporavka, koji bi dijelom trebao biti odrađen u Hrvatskoj.

On se nada vratiti se treningu što prije, s ciljem da zaigra na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. To bi značilo da bi trebao biti spreman već koji mjesec ranije, u što je on očito uvjeren da će uspjeti te da bi se trebao vratiti na teren u dresu svog kluba.

Povratak u klupski dres, no ne onaj Hajdukov?

Mnogi se nadaju da će to biti Hajduk, odnosno pojavile su se neslužbene informacije kako je dogovorio svoj dolazak na zimu. 

No, ako ćemo pitati Fabrizija Romana, čini se da to nije tako. On je na društvene mreže postavio objavu u kojoj donosi vijesti o Ivanovom trenutnom stanju.

"Ivan Perišić sa svojim agentom nakon operacije. Njegov plan upravo kreće. Pomoći Tottenhamu u završnom dijelu sezone, a onda Europsko prvenstvo s reprezentacijom Hrvatske", napisao je Romano, uz fotografiju koju je Ivan objavio na svom Instagramu.

Zahvalio je liječniku uz motivacijsku poruku: "Vraća se na noge, polako, ali sigurno." Dodao je hashtag #TradicijaSeNastavljaKume

Iznio je time Romano jako dobre vijesti, odnosno vjeruje se da bi Ivanov oporavak mogao trajati kraće od procjena, poput one Tottenhamove, koji je nakon ozljede objavio da je za njega sezona završena.

Nastavak rata s hajdukovcima ili ima nove informacije?

Ali, ovo je isto tako objava koja će još jednom razljutiti navijače Hajduka, koji Perišića čekaju već neko vrijeme, ali posebno od ovog ljeta, kad se činilo da je taj veliki transfer blizu.

Upravo tu je započeo svojevrsni rat hajdukovaca i Romana, budući da je najpoznatiji transfer insajder demantirao informacije talijanskih insajdera, koji su pisali kako je Ivan blizu povratka u Hajduk.

Iako se pokazalo da je Romano bio u pravu, hajdukovci su mu to zamjerili, a njihov rat otišao je toliko daleko da su ga navijači hrvatskog viceprvaka zasipali raznim komentarima na objavama, čak i onim nevezanim uz samu temu.

Je li relevantna informacija koju Romano ima ili je ovo samo nastavak tog rata s njegove strane, odnosno trolanje navijača Hajduka, kluba kojeg je čak prestao spominjati u svojim objavama? Između ostalog u prvoj objavi o transferu Luke Vuškovića u Tottenham, dok se u drugoj, kojom je potvrdio transfer, ipak prisjetio o kojom je klubu riječ.

Saznat ćemo kad se o toj temi oglasi sam Ivan ili jedan od dva kluba, onaj čiji je trenutno član ili onaj čiji ga navijači sanjaju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider