Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sretno, ivane!

VIDEO Ivan Perišić uspješno operiran u Austriji: Za tri tjedna već može na bicikl

Engleski mediji već su preselili Perišića u Hajduk nazimu.

Ivan Perišić operiran je u Innsbrucku, a iz pouzdanih izvora saznajemo kako je operacija prošla u najboljem redu. Engleski mediji već su preselili Perišića nazimu u Hajduk, a nakon uspješne operacije za Perišića sada slijedi šestomjesečna rehabilitacija.

Nakon što je operacija prošla uspješno, Ivanu Perišiću slijedi još koji dan u klinici i pravac London na rehabilitaciju. Jednom od najvećih hrvatskih nogometaša u povijesti slijedi postupna rehabilitacija u kojoj je najvažnije ne ubrzavati stvari.

''50 posto je operativni zahvat, 50 posto proces rehabilitacije. On se u toj prvoj fazi može oslanjati na nogu. Za tri do četiri tjedna može voziti bicikl, za tri mjeseca trčati. Tu je problem što duže vrijeme nije moguć kontakt s protivničkim igračem'', rekao je Saša Janković, liječnik HNS-a.

Engleski mediji već su preselili Perišića u Hajduk nazimu. Pišu kako su uspostavljeni usmeni dogovori čelnika Tottenhama i Hajduka te kako je on svoje u sjevernom Lonodnu odigrao.

''Bar da dođe za iduću sezonu u Hajduk.''

Mislite da bi mogao pomoći?

''Naravno, no jedna lasta ne čini proljeće'', kaže navijač Željko.

''Jako bi puno mogao pomoći. On bi bio dopuna u kojoj bi Hajduk mogao ići dvostruko brže nego sad'', dodaje Rade.

Perišićeva radna etika nije sporna, nadajmo se da se nakon rehabilitacije na tešku ozljedu koljena neće vezati manje ozljede.

''On je iskusan igrač, sa dužim stažem igranja nogometa, tako da bismo ga mogli očekivati u optimalnom izdanju'', kaže Janković.

U idealnom scenariju Perišić bi do Eura, na koji će se Vatreni, vjerujemo, plasirati, mogao odigrati nekoliko utakmica. Vjerujemo dovoljno da dohvati ozbiljnu igračku formu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider