Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
to je to

Ivan Perišić se javio iz bolnice uz fotografiju i poruku koja će oduševiti navijače

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić javio se iz bolnice.

Ivan Perišić (Foto: Afp)

Nakon što je prije tjedan dana nogometnu javnost potresla vijest o teškoj ozljedi Ivana Perišića, polako stižu i one dobre vijesti u ovoj sportskoj nesreći.

Perišić je operirao koljeno gdje su mu popucali prednji križni ligamenti. Operacija je obavljena u austrijskom Innsbrucku, a uskoro će oporavak nastaviti u Londonu.

''U nove pobjede. Vidimo se uskoro'', napisao je Perišić u objavi na Instagramu gdje ga vidimo u dobrom raspoloženju u bolničkom krevetu.

Dodao je i hešteg ''ne odustaje ovaj tek tako'', što je u stilu Omišanina koji slovi kao najveći radnik među hrvatskim nogometašima.

Perišić ne odustaje tek tako

Perišić će u veljači napuniti 35 godina, no i dalje igra u sjajnoj formi te je u odličnoj fizičkoj kondiciji. Zbog toga su mnogi optimistični u njegov povratak na travnjake već krajem ove sezone kako bi ušao u formu pred Euro.

''50 posto je operativni zahvat, 50 posto proces rehabilitacije. On se u toj prvoj fazi može oslanjati na nogu. Za tri do četiri tjedna može voziti bicikl, za tri mjeseca trčati. Tu je problem što duže vrijeme nije moguć kontakt s protivničkim igračem'', rekao je Saša Janković, liječnik HNS-a nedavno za Dnevnik Nove TV.

Mediji na Otoku, ali i u Hrvatskoj već pišu kako bi u Novoj godini oporavak Ivan mogao nastaviti u Splitu jer ga svi očekuju od sljedeće polusezone u dresu Hajduka.

Zbog toga će vijesti o njegovom povratku više pratiti navijači Vatrenih i Hajduka nego oni Tottenhama gdje su se na neki način već oprostili od Hrvata.

Ivan Perišić u bolnici Ivan Perišić u bolnici (Foto: Instagram Ivan Perišić)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider