Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
IMAJU SVOG HEROJA

Riječka Armada nakon šoka se oglasila s dvije poruke: ''Kao i uvijek, sami protiv svih!''

Navijači Rijeke kratko su se oglasili zbog odlaska Jakirovića u Dinamo.

Armada (Foto: Damir Skomrlj/Cropix)

Ovaj je ponedjeljak bio jedan od najbizarnijih dana u povijesti SuperSport HNL-a. Dinamo je u nekoliko sati dao otkaz treneru Igoru Bišćanu te oteo Rijeci uspješnog trenera Sergeja Jakirovića.

U Rijeci su bili u tolikom šoku da sami nisu vijest o odlasku Jakirovića dugo potvrđivali putem svojih službenih kanala, a što je najgore, nisu ni znali da nemaju trenera dok portali nisu počeli prenositi objave s Dinamovih službenih kanala.

Čelnici Dinama izveli su blitzkrieg, doduše sve prema pravilima aktiviranjem odštetne klauzule, ali je Damir Mišković u Dnevniku Nove TV poručio kako takva razina komunikacije među klubovima dosad nije postojala.

Dinamo i Rijeka zadnjih su desetak i više godina gajili prilično prijateljske odnose. Dinamo je redovito iz Rijeke dovodio najbolje igrače, a u drugom smjeru najčešće slao mlade ili već islužene nogometaše što je klubu s Rujevice znalo spašavati sezone.

Jučer se u dva navrata oglasila i Armada na svojim društvenim mrežama.

"Ostajemo kao i uvijek samo klub i mi, sami protiv svih!", pisalo je na poruci uz fotografiju jedne druge poruke izvješene na utakmici:

"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto."

Nešto kasnije Armada je dodala još jednu poruku s fotografijom Radomira Đalovića, svog bivšeg nogometaša i jedinog člana Jakirovićeva stručnog stožera koji nije s njim otišao na Maksimir.

''Tad se srcem igralo, obrazom se plaćalo!''

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider