Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
neočekivano

Navijači Rijeke na grub način saznali da su ostali bez trenera

Dinamo je objavio prije Rijeke da dovodi Sergeja Jakirovića, a Riječani to nisu napravili ni sat vremena nakon objave Modrih.

Sergej Jakirović (Foto: Goran Kovačić/Pixsell)

Dinamo je u istom danu dao otkaz Igoru Bišćanu i na njegovo mjesto doveo novog trenera. Modri su navijačima predstavili Sergeja Jakirovića koji je neočekivano napustio Rijeku.

Zanimljivo, navijači Rijeke su u medijima i na Dinamovim stranicama saznali da su ostali bez trenera, a Rijeka to nije prva objavila do trenutka pisanja ovog članka. Znači više od sat vremena.

Normalna je praksa da prvo klub objavi da ih igrač ili trener napušta pa tek onda ide objava novovg kluba određenog lica, no Riječani se nisu oglasili.

To se sve odvilo prije nedjeljne utakmice baš protiv Dinama na Maksimiru. Jakirović je do danas bio trener Rijeke, a u nedjelju će kao trener Dinama igrati protiv svog bivšeg kluba. Tome se stvarno malo tko nadao.

Jakirović stvarao lijepu priču

Rijeka se dolaskom Jakirovića preporodila. To se najviše vidjelo u novoj sezoni za koju su Riječani doveli nekoliko odličnih igrača, prije svega Franju Ivanovića Augsburga i odličnog Marca Pašalića iz Dortmunda koji je zaludio navijače Rijeke vrhunskim golovima.

Momčad s Rujevice igrala je stvarno lijep napadački nogomet pod Jakirovićem, a Riječani su dogurali i do play-offa Konferencijske lige gdje ih čeka jaki Lille.

Jakirović je tako ostavio Rijeku prije utakmica sezone u kojima će se pokušati doći do čuda i proći francuski klub koji je jedini u vladavini bogatog PSG-a uspio osvojiti naslov prvaka.

Rijeka je u četiri utakmice u HNL-u upisala tri pobjede i poraz, zabila je 12 golova i primila tek dva.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider