Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Policija je sve znala"

Reporter Nove TV javio se iz Atene nakon tragedije: "Grčka je u šoku, nitko ne želi razgovarati"

Jedan navijač AEK-a ubijen je u sukobu s Bad Blue Boysima u Ateni. Cijela tamošnja javnost je u šoku.

Grčka je u šoku nakon užasnih scena koje su se dogodile u ponedjeljak navečer, a kakvo je trenutno tamo stanje prenio je reporter Marko Šepat koji se javio uživo u Vijesti Nove TV.

"Puno je novih informacija, idemo za početak s onima iz bolnice. Tamo se ne nalazi niti se liječnici bore za život maloljetne osobe", započeo je Šepat svoje javljanje:

"U bolnicu je sinoć stiglo 10 navijača, pet ih je pušteno, četiri su ostala u bolnici, a 10. osoba bio je grčki državljanin koji je nažalost podlegao ozljedama. Ukupno je uhićeno 98 huligana, od čega su 82 hrvatska državljana. S njima se vode obavijesni razgovori, a doznali smo da će sutra biti privedeni na sud i pred istražnog suca."

Reporter Nove TV rekao je da su Grci šokirani:

"Grčka je navikla na navijačke nerede, ali je svejedno u šoku. Pokušali smo razgovarati s 20-ak stanovnika Atene, ali nitko od njih to ne želi."

"I dok možemo razumjeti građane, teško je razumjeti atensku policiju koja se cijelo jutro ponaša neprofesionalno. Mi smo cijelo jutro tražili broj njihova glasnogovorništva, a kad smo ga konačno dobili i nazvali, poklopili su nam slušalicu i na mobitel poslali priopćenje. Atenska policija nije dorasla ovome, to je pokazala i sinoć. Imali su informaciju i od hrvatske i od crnogorske policije da oko 150 huligana stiže u Atenu. Dinamo je uz jaku policijsku pratnju otišao iz Atene, a mi ostajemo ovdje i nove informacije donosimo u sljedećim informativnim emisijama", zaključio je Šepat.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider