Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Osim ako mi nešto ne znamo"

Ivanušecov transfer iz Dinama u Feyenoord uzburkao strasti: "Što si pripremio kao alternativu?"

Luka Ivanušec broji svoje zadnje dane u dresu zagrebačkog Dinama.

Nogometaši Dinama večeras će odigrati prvu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka protiv atenskog AEK-a. Bit će to pretposljednji susret u dresu Modrih za Luku Ivanušeca čiji je transfer u nizozemski Feyenoord već dogovoren i on će odletjeti za Rotterdam po završetku uzvrata s Grcima.

Način na koji se sve to skupa odvija i tajming nije baš najbolje sjeo Ivanu Ljubiću iz podcasta Utakmicu po utakmicu.

"Imaš zamjenu za Livakovića, imaš zamjenu i za Šutala. Nemaš zamjenu za Ivanušeca, on je glavni igrač Dinama. Apsolutno nije sila prodavati sad Ivanušeca, osim ako mi nešto ne znamo", rekao je Ljubić.

"Po svemu sudeći, to je gotova stvar, tako da se oni moraju pomiriti s tim. Po izjavi Bišćana, da se zaključiti da je posao dogovoren", komentirala je Valentina Miletić.

"Što si pripremio kao alternativu kad ti ode Ivanušec? Je li to Špikić na lijevom krilu? Nije. Je li to Kaneko kojeg još uvijek čekamo da nešto pokaže? Nije. Rukavina kao nekakav predodređeni projekt koji bi trebao biti? Ne znamo gdje je. Nemaš pripremljenu alternativu ako ti ode glavni igrač u fazi napada. Čovjek koji je reprezentativac, igrao je u prvih 11 reprezentacije, a na proljeće ti je donio naslov prvaka", pričao je Ljubić i zaključio:

"Ne nameće se rješenje i ne vidi se trenutno, ali 'ne treba nam Menalo'. Što je ovo? Outlet nekakav? Naravno da mi nemamo sve informacije, ali nevjerojatna mi je ta praksa."

Cijela četvrta epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider