Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U velikoj formi

Rebić raspametio Talijane uz Ibrinu pomoć: Hrvatski bombarder nadomak velikog dostignuća

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić igra u velikoj formi u dresu Milana…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Otpočetka godine Ante Rebić zabija kao na tekućoj traci. U jučerašnjoj visokoj pobjedi Milana nad Bolognom (5:1) hrvatski napadač postigao je svoj 11. ligaški gol ove sezone. Sve je golove postigao u ovoj godini.

U jesenskom dijelu sezone bio je u krizi, nije puno ni igrao, treneri mu nisu vjerovali. No stasiti Imoćanin raspucao se čim je dobio šansu zaigrati u kontinuitetu.

Navijača Milana su oduševljeni, a talijanski mediji pišu mu panegirike. Poneki priznaju da su pogriješili procjeni dovodeći u pitanje njegove mogućnosti na početku sezone.

Rebić je protiv Bologne zabio lijep gol na asistenciju Zlatana Ibrahimovića, koji je odigrao važnu ulogu u preporodu hrvatskog napadača.

Deiveson Figueiredo Ovaj čovjek je Superman: Prošao kroz pakao i na kraju veličanstvenom izvedbom stigao do UFC naslova divider

Rebić zabija, ali igra dobro i u polju. Sudjelovao je u atraktivnoj akciji za prvi pogodak Rossonera u 10. minuti. Hrvat je na lijevoj strani petom proigrao Hernandeza, a ovaj je pronašao Calhanoglua koji je poslao loptu u donji desni kut.

Računajući samo ovu godinu, Rebić je treći najefikasniji igrač u Ligama petice.

Ispred njega je samo bundesligaški napadački dvojac, ubojiti napadač Bayerna Robert Lewandowski (12 pogodaka) i mlada zvijezda Borussije Dortmund Erling Haaland (13).

Figueiredo ugušio Benavideza Deiveson Figueiredo novi je UFC prvak: Zastrašujuća izvedba Brazilca! Poraženi Benavidez ostao bez svijesti divider

S obzirom na to da je Bundesliga završila, a da su u talijanskoj Serie A ostala još četiri kola do kraja sezone, Rebić ima veliku šansu prestići Lewandowskog i Haalanda.

Milan ne zna za poraz već osam kola. Trenutačno je šesti na ljestvici Serie A sa 56 bodova, jednim manje petoplasirane Rome, ali i s utakmicom više. Peto mjesto vodi izravno u Europsku ligu, dok će šesti u kvalifikacije.

Pobjeda Figueireda

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider