Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
marko rog asistirao

Kakav dvojac! Ibrahimović asistirao, Rebić zakucao, Milan visoko slavio

Ante Rebić bio je strijelac u novoj pobjedi Milana koji je sada šesta momčad lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 34. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je na San Siru pobijedio Bolognu sa 5:1 uz još jednu sjajnu predstavu hrvatskog napadača Ante Rebića.

Hrvatski reprezentativac je sudjelovao u akciji za prvi pogodak Rossonera, a potom se u 57. minuti i sam upisao među strijelce postigavši svoj 11. pogodak ove sezone.

Milan je poveo u 10. minuti golom belgijskog veznjaka Alexisa Saelemaekersa. U akciji je sudjelovao Rebić koji je na lijevom krilu sjajno petom uposlio Hernandeza, a ovaj prizemnom loptom uposlio Saelemaekersa koji je smireno zabio u donji desni kut.

U 24. minuti Hakan Calhanoglu je povećao prednost domaćina nakon velike pogreške gostujućeg vratara Lukasza Skorupskog koji je ispucao loptu ravno u noge turskog veznjaka.

Gosti su u 44. minuti smanjili preko Takehira Tomiyasua, no već u 49. minuti Ismael Bennacer je povećao na 3:1. Rebić je u 57 minuti zabio za 4:1 nakon lijepe asistencije Zlatana Ibrahimovića, a konačnih 5:1 postavio je Davide Calabria u sudačkoj nadoknadi.

Milan je ovom pobjedom produžio niz bez poraza na osam utakmica, ostvarivši pritom šest pobjeda.

Figueiredo ugušio Benavideza Deiveson Figueiredo novi je UFC prvak: Zastrašujuća izvedba Brazilca! Poraženi Benavidez ostao bez svijesti divider

U ranije odigranom susretu Verona i Atalanta su odigrali 1:1, a identičnim rezultatom završio je i susret Cagliari - Sassuolo.

Gosti su poveli u 12. minuti golom Caputa, a Cagliari je izjednačio u u 63. minuti preko Joaa Pedra kojem je asistirao hrvatski reprezentativac Marko Rog.

gol expired Pep izgubio od učenika: Arsenal srušio Man City i izborio finale svog omiljenog natjecanja divider

Rog je igrao 89 minuta za Cagliari koji je ostao 11. na ljestvici sa 42 boda, dok je Sassuolo osmi sa 48.

Na ljestvici vodi Juventus sa 77 bodova, drugoplasirani Inter ima 71 bod, koliko ima i Atalanta na trećem mjestu. Lazio ima 69, Roma 57, a Milan je šesti sa 56 bodova.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider