Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bez suspendiranog jurića

Atalanta zapela u Veroni, Pašalić ovaj put nije bio efikasan: Velika pogreška bivšeg dinamovca

Atalantu sada konkurenti mogu prestići na drugom mjestu ljestvice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Atalante propustili su priliku vratiti se na drugo mjesto ljestvice talijanskog prvenstva, oni su u prvom susretu 34. kola Serie A na gostovanju kod Verone igrali 1:1 (0:0), a hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić propustio je dvije izgledne prilike za svoju momčad.

Pašalić, koji je odigrao čitav susret za Atalantu, imao je najbolju priliku prvog poluvremena kada je u 14. minuti nakon proigravanja Zapate izbio sam pred domaćeg vratara, ali nije uspio prebaciti istrčalog Silvestrija koji je nogama obranio udarac našeg igrača.

Figueiredo ugušio Benavideza Deiveson Figueiredo novi je UFC prvak: Zastrašujuća izvedba Brazilca! Poraženi Benavidez ostao bez svijesti divider

Drugu priliku Pašalić je imao u drugoj minuti sudačke nadoknade kada je iako s igračem Verone na leđima pucao sam sedam metara tik uz vratnicu.

Inače, Atalanta je povela u 50. minuti kada je Zapata iskoristio veliku pogrešku bivšeg igrača Dinama Rrahmanija. On nije uspio uštopati lagano dodavanja po podu, lopta mu je pobjegla i izbacila Zapatu u čistu šansu.

Na 1:1 poravnao je Pessina u 59. minuti najbrže reagiravši na odbijenu loptu nakon obrane Gollinija.

gol expired Pljušte reakcije na nevjerojatan rasplet i sretnog Bilića: Englezi se sprdaju, čeka nas ludnica divider

Boško Šutalo ostao je na klupi Atalante koja sada ima 71 bod, kao i drugi Inter koji će u nedjelju gostovati kod Rome, dok vodeći Juventus, koji će u ponedjeljak ugostiti Lazio, ima šest bodova više.

Verona, na klupi koje u subotu nije bilo kažnjenog Ivana Jurića, drži deveto mjesto sa 45 bodova.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider