Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Obožavaju kapetana Vatrenih

Realove zvijezde zasule Modrića pohvalama: "Maestro, gospodar, magija, svemirac"

Real je slavio kod Napolija nakon ulaska hrvatskog kapetana u igru.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Luka Modrić proveo je gotovo pola sata na terenu u pobjedi Real Madrida kod Napolija (2:3) u Ligi prvaka.

Nakon što je dvije ligaške utakmice odgledao s klupe, hrvatski je kapetan ušao u igru u 65. minuti dvoboja zamijenivši Tonija Kroosa s kojim je donedavno bio nezamjenjivi član udarne jedanaestorke, no vremena su se promijenila.

Mlađe snage dobile su prednost, ali Modrić je još jednom svima dokazao da još ima štošta za pokazati. Upravo je nakon njegova ulaska u igru pao pogodak za pobjedu i nova tri boda.

Napoli - Real Madrid VIDEO Modrić izveo korner, a onda je pala golčina koju morate vidjeti divider

U 78. minuti izveo je korner s desne strane, lopta se odbila do Federica Valverdea koji je snažno opalio i zatresao mrežu, no kako je lopta dirala Alexa Mereta, pogodak je označen kao autogol vratara Napolija.

Uslijedilo je žestoko slavlje nogometaša Reala, a sve je nasmijao Antonio Rudiger koji je zgrabio hrvatskog kapetana. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka uskoro se oglasio i Modrić objavom na Instagramu.

Slavlje igrača Real Madrida VIDEO Rudiger se bacio na suigrače, a onda je vidio Luku Modrića divider

"Važna pobjeda u Napulju. Sjajan timski rad", kratko je poručio i zaradio više od 200 tisuća lajkova, a u komentarima mu se javio veliki broj suigrača koji su ga zasuli raznim pohvalama.

Jude Bellignham poslao je emotikon i poručio mu da je svemirac, njemački defanzivac Rudiger da je maestro, Federico Valverde za hrvatskog je kapetana napisao da je magija, a Tchouameni da je gospodar.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider