Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mnogi su se pitali

Ademi kasno ušao na Poljudu zbog čudne klauzule s Kinezima? "Meni to zvuči kao neka kombinacija"

Arijan Ademi ušao je na derbiju na Poljudu sredinom drugog poluvremena.

Arijan Ademi (Foto: Marko Lukunić/Pixsell)

Za nastup u grupnoj fazi Konferencijske lige Dinamo nije uspio na vrijeme registrirati Arijana Ademija, ali onog trenutka kad se kapetan Modrih vratio i potpisao ugovor, stekao je pravo nastupa u svim domaćim natjecanjima, pa je tako mnoge začudilo zbog čega se nije našao u početnoj postavi nedjeljnog derbija na Poljudu.

Odgovor na to pitanje pokušali su pronaći voditelji podcasta Utakmicu po utakmicu. U ovotjednoj epizodi Valentina Miletić je spomenula klauzulu koja je, navodno, dogovorena prilikom dogovora između Dinama i Ademijeva bivšeg kluba Beijinga.

"Morat će platiti Kinezima još 700.000 eura ako Ademi u barem 15 utakmica zaigra po minimalno 35 minuta", rekla je Valentina, da bi riječ uzeo Mateo Pukšar.

"Cijela ta priča s Kinezima mi je malo čudna. Zašto se tako brzo vratio? Zašto se vratio za tako malu odštetu? Zašto su tako visoki bonusi? Cijela ta priča oko tih ulazaka s klupe, hoće-neće. Jeste dogovorili igrača ili ste dogovorili kombinaciju s bonusima", zapitao se Pukšar.

Miletić mu je odgovorila: "Jakirović je na presici rekao da je spreman skroz, za svih 90 minuta."

"Čudno je da vraćaš Ademija pa da ti ne igra od prve minute. Imam neko zrno sumnje u toj priči, vuče me na neku kombinaciju", zaključio je Mateo.

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider