Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sat otkucava

Razočaranje u Madridu: Sve govori da Mbappe napada Ligu prvaku s Messijem i Neymarom

Sve je izvjesnije da Mbappeova transfera u Real Madrid neće biti ništa u završnici ovog ljetnog prijelaznog roka…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kylian Mbappe ostat će igrač PSG-a ako se u sljedećih nekoliko sati ne dogodi dramatična promjena situacije, a nema naznaka da će PSG ili Real popustiti u svojim stajalištima, pomalo razočarano piše madridska Marca.

Ništa se nije promijenilo od posljednje izjave za Marcu sportskog direktora PSG-a Leonarda, koji je istaknuo da je ponuda Reala od 180 milijuna eura daleko od cifre koju Parižani traže.

Na Parku prinčeva jasno su poručili da Mbappea neće prodati pod takvim uvjetima, iako ulazi u posljednju godinu ugovora s PSG-om i zasad ga odbija produljiti, pa stoga sljedećeg ljeta može otići besplatno.

gol expired Ne mogu prežaliti odlazak Messija u PSG: Njegov debi bio je najgledaniji događaj dana u Španjolskoj divider

Leonardo je izjavio da PSG uopće nije formalno kontaktirao s Realom i da je ponuda samo verbalno odbijena. Leonardo hoće reći da pravi pregovori nisu ni započeli.

Parižani šalju poruku da uopće ne žele sjesti za stol pod takvim uvjetima, a s druge strane Real uzvraća da ne želi podizati ponudu.
Sve upućuje na to da od transfera neće biti ništa. Simptomatična je i Mbappeova poruka nakon sinoćnje utakmice s Reimsom.

"Tri boda, dva gola... Savršena noć", napisao je Mbappe na društvenim mrežama.

gol expired Pogledajte kako je karizmatični Mourinho proslavio novu pobjedu Rome: Sve je nasmijao divider

Madridski mediji tu poruku tumače kako iznenadnu želju francuskog napadača za ostankom u pariškom klubu. Čini se da Florentinu Perez neće pomoći ni angažiranje dvaju superagenata Kije Joorabchiana i Jorgea Mendesa. Perez se nadao da će oni svojim diplomatskim vještinama spustiti tenzije i privoljeti Parižane da se ohlade te sjednu za stol. Postavio im je navodno rok do ponedjeljka u 18 sati. 

Kao što smo već pisali, šeici su zeznuti igrači, nije preveliko iznenađenje što su spremni prihvatiti rizik i ući u zadnju godinu ugovora bez Mbappeov izričite nakane da produlji ugovor. No možda će se to uskoro promijeniti.

gol expired Dogovorio transfer života pa ostavio suprugu: "Otkako je otišao u City, postao je potpuno druga osoba" divider

Mbappe je u win-win situaciji, i u jednom i u drugom slučaju dobit će golemu plaću i bonuse. On u financijskom smislu ne može izgubiti, zapravo mu samo odgovara da se klubovi tuku za njega jer na taj način može licitirati i podizati zahtjeve.

Kako stvari stoje, Mbappe će barem još jednu sezonu ostati u PSG-u. Parižani će imati na raspolaganju trio fantastikus: Messi, Neymar, Mbappe. Prema procjenama većine kladionica, uz Manchester City glavni su favoriti za osvajanje Lige prvaka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider