Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novac kvari ljude

Dogovorio transfer života pa ostavio suprugu: "Otkako je otišao u City, postao je potpuno druga osoba"

Za 70 milijuna eura prešao je u City te je počeo zarađivati više od 180 tisuća eura tjedno.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivša supruga Riyada Mahreza, Rita Johal optužila je Manchester City za propast zajedničkog života s alžirskim nogometašem, prenosi britanski The Sun.

U ljeto 2018. godine Mahrez je prešao iz Leicester Cityja u Manchester City za visoku odštetu od 70 milijuna eura. Zahvaljujući tome, počeo je zarađivati više od 180 tisuća eura tjedno što ga je u potpunosti promijenilo.

"Riyad koji je do tada bio ljubazan, skroman i brižljiv, odjednom je nestao", tvrdi Johal pa dodaje kako ga je City u potpunosti promijenio.

"Otkako je otišao u Manchester City, Riyad se potpuno promijenio".

Iako je zarađivao veliki novac, Mahrez se poput većine vrhunskih nogometaša teško nosio s velikim pritiskom. Svaki igrač podnosi pritisak na drugačiji način, dok se neki posvete obiteljskom životu, drugi krenu u posve drugom smjeru.

gol expired Mbappe se oglasio nakon pobjede protiv Reimsa: "Ne želimo ga ispitivati o transferu u Real..." divider

"Napustio je obitelj i odabrao novi život. Preklinjala sam ga da se vrati doma, a on je rekao da ne može jer osjeća preveliki pritisak od nogometa", rekla je.

"Ne mrzim ga radi toga, to je teška riječ, ali sam šokirana i tužna radi toga što je napravio. Odjednom me samo napustio, za što je okrivio pritisak igranja u Cityju", zaključila je Johal pa čestitala supruzi Harry Kanea što nije otišao potpisao za klub iz Manchestera.

"Njegova supruga imala je sreće, ostale moraju biti oprezne", kazala je.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider