Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Postigao dva gola

Mbappe se oglasio nakon pobjede protiv Reimsa: "Ne želimo ga ispitivati o transferu u Real..."

PSG je na gostovanju kod Reimsa slavio s 2:0, a pobjedu je osigurao sjajni Mbappe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 4. kola Ligue 1 PSG je na gostovanju svladao Reims s 2:0, a oba pogotka postigao je sjajni napadač Kylian Mbappe.

Prvi pogodak postigao je glavom u 16. minuti susreta na asistenciju Angela Di Marije, a drugi u 64. minuti susreta na precizno dodavanje Achrafa Hakimija.

Iako se nagađalo da Mbappe neće konkurirati za ovaj prvenstveni dvoboj jer se samo iščekivala službena potvrda transfera u Real, sve se promijenilo nakon izjave Mauricia Pochettina kako on i dalje računa na Mbappea.

Štoviše, dodao je da mu francuski reprezentativac nije ništa rekao o odlasku s Parka prinčeva, što je vjerojatno još više razljutilo predsjednika Reala Florentina Pereza koji je prije nekoliko dana postavio ultimatum upravi PSG-a.

gol expired Messi debitirao pa sve oduševio potezom nakon utakmice: Ispunio je neobičan zahtjev srpskog vratara divider

Do kraja prijelaznog roka ostalo je jako malo vremena, a Parižani još uvijek nisu odgovorili na drugu ponudu kraljevskog kluba u visini od 180 milijuna eura.

No, čini se da to previše i ne brine Mbappea koji je oba pogotka proslavio dosta emotivno, bez ikakve geste koja bi se nadugo i naširoko analizirala na društvenim mrežama poslije utakmice, prenosi španjolski Mundo Deportivo.

Nakon utakmice oglasio se i na svom Instagram profilu, objavio je fotografiju na kojoj slavi postizanje pogotka u društvu Neymara i Hakimija sa sljedećom porukom:

"Tri boda, dva gola... Savršena noć", napisao je Mbappe koji se očito ne želi zamjeriti upravi PSG-a.

Odbio je sve ponude za produženjem ugovora, ali o odlasku iz Pariza još uvijek nema ni riječi, a njegov suigrači uopće ga ne žele ispitivati o tome.

Na pitanje hoće li Mbappe ostati u Parizu, braziliski nogometaš Marquinhos je neodređeno kazao:

"Mi ga ne ispitujemo o tome. On ima svoje ciljeve, a mi želimo da ostane. Pokazao je koliko nam je važan. Ako ostane, to će nam puno pomoći, ali to je nešto o čemu on i njegov agent moraju odlučiti", zaključio je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider