Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igra živaca

Perez prijeti ultimatumom, a Pochettino mudro odgovara: "Mbappe mi nije rekao da želi otići"

PSG još uvijek nije odgovorio na službenu ponudu Real Madrida za Kyliana Mbappea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije nekoliko dana Real je poslao službenu ponudu u visini od 170 milijuna eura plus deset u bonusima za Kyliana Mbappea.

Iako je do kraja prijelaznog roka ostalo tek nekoliko dana, što znači da vrijeme opasno curi, PSG još uvijek nije odgovorio na ponudu kraljevskog kluba.

To je opasno razljutilo predsjednika Florentina Pereza koji je postavio ultimatum Parižanima, poručivši im "kako sve mora biti gotovo do nedjelje ili od posla neće biti ništa".

Ako se uzme u obzir da bi Mbappe već ove zime mogao potpisati za kraljevski klub kao slobodan igrač, PSG bi mogao ostati bez 180 milijuna eura, što bi mogao biti ozbiljan financijski udarac.

Međutim, čini se kako to posebno ne brine čelnike francuskog kluba koji su spremni na takav rizik.

gol expired Ronaldov United iz kojeg je otišao protiv Uniteda u koji se vratio: Koja je momčad bolja? divider

Tako je na današnjoj konferenciji za novinare trener Mauricio Pochettino najavio prvenstveni susret s Reimsom, a usput i odgovorio na pitanja o statusu Mbappea.

"Kylian se priprema za sutrašnju utakmicu protiv Reimsa i jako dobro trenira. Nije mi rekao da želi napustiti Pariz. Predsjednik i sportski direktor već su dali jasan odgovor što PSG misli o njegovoj budućnosti na Parku prinčeva", poručio je Argentinac.

Sada su Parižani poslali upozorenje kraljevskom klubu, za Pochettina i PSG on je još uvijek njihov napadač. Čini se kako ćemo gledati pravu dramu do kraja ljetnog prijelaznog roka...

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider